نماز امام زمان و چگونه خواندن آن برای حاجت و ازدواج در مفاتیح

در مفاتیح الاجنان به خواندن نماز امام زمان برای رسیدن به حاجات سفارش شده است. در این پست از آلامتو به نماز امام زمان و چگونه خواندن آن برای حاجت و ازدواج در مفاتیح می‌پردازیم. تا انتهای مطلب با ما باشید.


نماز امام زمان و چگونه خواندن آن برای حاجت و ازدواج در مفاتیح

نماز امام زمان یکی از نمازهای مستحبی شیعیان است که برای رسیدن به حاجات و ازدواج توصیه می‌شود. این نماز را می‌توان در هر زمان و مکانی خواند اما خواندن آن در مسجد جمکران ثواب بیشتری دارد به طوریکه در بحارالانوار جلد 53 صفحه 231 آن را معادل خواندن این نماز در خانه خدا ذکر کرده است.

اما خواندن این نماز آدابی دارد. نماز امام زمان و چگونه خواندن آن برای حاجت و ازدواج در مفاتیح به این شرح آمده است:

اگر از خداوند حاجتی می‌خواهید باید بعد از نیمه شب جمعه غسل کنید و در مکان خواندن نماز قرار بگیرید. سپس نیت کرده و دو رکعت نماز امام زمان (عج) بخوانید که در رکعت اول به آیه “ایاك نَعْبُدُ وَ ایاك نستعین” صد مرتبه تکرار شود و سوره حمد تا پایان قرائت شود. سپس یک مرتبه سوره توحید خوانده شود و در رکوع هفت مرتبه ” سُبْحانَ رَبِّى العظیم وَ بِحَمْدِهِ”، و در هر سجده نیز هفت مرتبه نیز “سُبْحانَ رَبِّى الاعلى وَ بِحَمْدِهِ” خوانده شود. رکعت دوم نیز به همین ترتیب خوانده شود . در پایان نماز امام زمان (عج) نیز تسبیحات حضرت زهرا (س) را بخوانید. بعد از آن نیز دعای نماز امام زمان قرائت شود هر حاجتی به خواست خداوند مستجاب گردد، مگر حاجتی که نتیجه آن قطع ارتباط با خویشان است.

اَللّهُمَّ اِنْ اَطْعَتُکَ فَالْمَحْمِدَةُ لَکَ وَ اِنْ عَصَیْتُکَ فَالْحُجَّةُ لَکَ مِنْکَ الرَّوْحُ وَ مِنْکَ الْفَرَجُ سُبْحانَ مَنْ اَنْعَمَ وَ شَکَرَ سُبْحانَ مَنْ قَدَّرَ وَ غَفَرَ اللّهُمَّ اِنْ کُنْتُ عَصَیْتُکَ فَاِنّی قَدْ اَطَعْتُکَ فی اَحَبِّ الاَْشْیآءِ اِلَیْکَ وَ هُوَ الاْ یمانُ بِکَ لَمْ اَتَّخِذْ لَکَ وَلَداً وَ لَمْ اَدْعُ لَکَ شَریکاً مَنّاً مِنْکَ بِهِ عَلَیَّ لا مَنّاً مِنّی بِهِ عَلَیْکَ وَ قَدْ عَصَیْتُکَ یا اِلهی عَلی غَیْرِ وَجْهِ المُکابَرَةِ وَ لاَ الْخُروُجِ عَنْ عُبُودِیَّتِکَ وَلاَ الْجُحُودِ لِرُبُوبِیَّتِکَ وَلکِنْ اَطَعْتُ هَوایَ وَ اَزَلَّنیِ الشَّیْطانُ فَلَکَ الْحُجَّةُ عَلَیَّ وَ الْبَیانُ فَاِنْ تُعَذِّبْنی فَبِذُنُوبی غَیْرُ ظالِمٍ لی وَ اِنْ تَغْفِرْلی وَ تَرْحَمْنی فَاِنَّکَ جَوادٌ کَریمٌ

خدایا چنانچه اطاعتت کردم، پس ستایش توراست، و اگر نافرمانی ات نمودم پس حجّت توراست، نسیم رحمت و گشایش از جانب توست، منزّه است کسی که نعمت داد، منزّه است کسی که تقدیر کرد و آمرزید، خدایا چنانچه نافرمانی ات کرده باشم، پس به یقین در محبوب ترین چیزها به نزد تو اطاعتت نمودم، و آن ایمان به توست، برایت فرزندی نگرفتم، شریکی نخواندم، این ایمان منّتی است از جانب تو بر من، نه از سوی من بر تو، نافرمانی کردم تو را ای معبود من نه از روی دشمنی، و نه از روی بیرون رفتن از بندگی ات، و نه از روی انکار ربوبیّتت، بلکه هوای نفسم را پیروی کردم، و شیطان مرا لغزاند، تو را بر من حجّت و بیان است، پس اگر عذابم کنی به خاطر گناهان من است، و تو ستمکار بر من نیستی، و اگر مرا بیامرزی، و به من رحم کنی به یقین تو بخشنده و بزرگواری.

سپس تا نفس او یاری می‌کند ذکر یا کریم را تکرار کند و بعد از آن بخواند:

يا آمِناً مِنْ كُلِّ شَيْى ءٍ وَ كُلُّ شَيْى ءٍ مِنْكَ خآئِفٌ حَذِرٌ اَسْئَلُكَ بِاَمْنِكَ مِنْ كُلِّ شَيْى ءٍ وَ خَوْفِ كُلِّ شَيْى ءٍ مِنْكَ اَنْ تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اَنْ تُعْطِيَنى اَماناً لِنَفْسى وَ اَهْلى وَ وَلَدى وَ سآئِرِ ما اَنْعَمْتَ بِهِ عَلَىَّ حَتّى لااَخافَ وَ لا اَحْذَرَ مِنْ شَيْى ءٍ اَبَداً اِنَّكَ عَلى كُلِّ شَيْى ءٍ قَديرٌ وَ حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ يا كافِىَ اِبْراهيمَ نُمْرُودَ وَ يا كافِىَ مُوسى فِرْعَوْنَ اَسْئَلُكَ اَنْ تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اَنْ تَكْفِيَنى شَرَّ فلان بن فلان

اى ايمن از هرچيز، و هرچيز از تو هراسان و در حذر، از تو مى خواهم به ايمنى ات از هرچيز، و هراس هرچيز از تو، اينكه بر محمد و خاندان محمّد درود فرستى، و به من امان دهى، براى خود و خاندان و فرزندانم، و ساير چيزهايى كه به من عنايت كردى، تا هرگز از چيزى نهراسم و حذر نكنم، به درستى كه تو بر هرچيز توانايى، و خدا ما را بس است، و چه خوب كارگشايى است، اى كفايت كننده ابراهيم از نمرود، و اى كفايت كننده موسى از فرعون، از تو مى خواهم بر محمد و خاندان محمّد درود فرستى، و از من كفايت كنى شرّ فلان پسر فلان را.

اگر این دعا را به جهت رفع شر و حسد کسی می‌خواهید به جای فلان بن فلان، نام آن شخص و پدر او را بگویید تا از گزند شر او به خواست خدا در امان باشید. سپس به سجده بروید و حاجت خود را هر چه باشد از حق تعالی بخواهید. بر زنان و مردان مومن وعده داده شده است که اگر این دعا را با اخلاص بخوانند درهای آسمان بر آنها گشوده شده و هر حاجتی باشد همان شب مستجاب شود.

همچنین بخوانید: نماز آیات چگونه است و چه موقع خوانده میشود؟ چند رکعت و قنوت دارد؟

نماز امام زمان را چه روزی بخوانیم؟


نماز امام زمان را چه روزی بخوانیم؟

این نماز را می‌توان همیشه خواند، اما برای ثواب بیشتر خواندن نماز امام زمان بهتر است شب و روز جمعه را برای این کار انتخاب کرد.


آیا نماز امام زمان قنوت دارد؟

در کتاب مفاتیح الجنان به خواندن قنوت در نماز امام زمان اشاره‌ای نشده است. اما خواندن قنوت از مستحبات هر نماز دو رکعتی است و می‌توان نماز را با قنوت خواند.


نماز امام زمان چه ثوابی دارد؟

همانطور که گفته شد نماز امام زمان برای حاجت و ازدواج توصیه شده است. این نماز اغلب برای باز شدن گره از مشکلات، بخشش گناهان و دور شدن شر خوانده می‌شود. همچنین گفته شده است که خواندن آن در مسجد جمکران ثوابی معادل خواندن آن در خانه خدا دارد.

همچنین بخوانید: نماز بین ظهر و عصر جمعه چیست و خواندن آن چه مزایایی دارد؟

سخن آخر

در این مطلب به نماز امام زمان و چگونه خواندن آن برای حاجت و ازدواج در مفاتیح پرداختیم. در منابع موثق از جمله دو کتاب “جنال الاسبوع”، “مهج الدعوات”، “بلد الامین” و … به این نماز اشاره شده است و به خواندن آن برای استجابت حاجات و دفع شر سفارش شده است. اگر شما هم تجربه‌ای از برآورده شدن حاجات با خواندن نماز امام زمان دارید می‌توانید آن را در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.