محمد (ص) چون كه در فال تو آمد – میان قوم خود ، گردی امجد
ولیكن، آنچنان كن تا كه هستی – تو باشی همچنان پیوسته ارشد
ای صاحب فال، وای خوش اقبال برتوبشارت باد كه بر اثر لیاقت و كفایتی كه ابراز خواهی نمود میان فامیل و طایفه خود به مقام شامخی خواهی رسید كه مورد حسد دیگران خواهی گرفت و لیكن خداوند دانا وتوانا تورا حمایت می كندو تورا از گزند و چشم زخم دیگران مصون می دارد، شكر خدای رابجای آورو سعی كن موقعیتی را كه نصیب تو میگردد همواره با خلق و خوی پسندیده حفظ كنی تا سرافراز بمانی، انشاءالله
دعای حضرت محمد (ص)
ابن عباس میگوید: علی ابن ابی طالب نزد پیامبر اکرم(ص) آمد و چیزی از آن حضرت درخواست کرد، پیامبر (ص) به او فرمود: یا علی! به حق آن که مرا به پیغمبری فرستاد سوگند که نزد من هیچ از کم و بیش نیست، ولی تو را چیزی میآموزم که دوست من جبرئیل برای من آورد و گفت: یا محمد! این هدیهای است از نزد خدای عزوجل که تو را با آن گرامی داشته و به هیچ کس از پیامبران پیشین این هدیه را نداده است و آن جملاتی است که هر دلسوخته و هر مصیبت زده و هر اندوهناک و غمناک و هر کسی که در خطر دزد و آتش سوزی باشد، آن را بخواند و هر بندهای که از پادشاهی بترسد و آن کلمات را بگوید، خداوند برای او وسیله رهایی فراهم میسازد و آن نوزده جمله است که چهار جمله آن بر پیشانی اسرافیل نوشته شده و چهار جملهاش بر پیشانی میکائیل و چهار جمله آن بر گرداگرد عرش و چهار جملهاش بر پیشانی جبرئیل و سه جمله آن در جایی که خدا خواسته، نوشته شده است.
علی (ع) عرض کرد: یا رسولالله! چگونه آنها را بخوانیم؟ پیامبر(ص) فرمود: بگو: یا عِمادَ مَن لا عِمادَ لَهُ، وَ یا کَریمَ العَفوِ، وَ یا حَسَنَ البَلاءِ، وَ یا عَظیمَ الرَّجاءِ، وَ یا عَونَ الضُّعفاءِ، وَ یا مُنقِذَ الغرقی، وَ یا منجِیَ الهَلکی، یا مُحسِنُ یا مُجمِلُ، یا مُنعِمُ یا مُفضِلُ، أنتَ الذی سَجَدَ لکَ سَوادُ الیلُ، و نورُ النهار، وَضَوءُ القمرَ، و شعاعُ الشَّمسِ، و دویُّ الماءِ، وَ خفیفُ الشَّجَر، یا اللهُ یا اللهُ یا اللهُ، انتَ وَحدَکَ لا شریکَ لَکَ. آن گاه میگویی: بارالها! با من چنین و چنان کن که به طور مسلم از جای خود بر نمیخیزی تا این که دعای تو مستجاب شود.