مواد لازم براي 3 نفر:
- زبان گوساله کوچک=1عدد
- برگ بو=1عدد
- سير=1عدد
- پياز=1عدد کوچک
- هويج=1عدد کوچک
- کرفس=نصف يک شاخه کوچک
- آب و نمک=به ميزان لازم
مواد لازم سس قارچ:
- قارچ=1بسته
- آب ليمو=1قاشق سوپخوري
- رب گوجه فرنگي=1-2قاشق سوپخوري
- کره يا روغن=50گرم
- عصاره زبان (حاصل از پخت زبان)=1تايک و نيم پيمانه
- سس فلفل=1قاشق چايخوري
- فلفل دلمه اي قرمز(خلالي خرد شده)=يک هشتم عدد
طرز تهيه:
زبان راشسته زوايد آن را بگيريد .سپس آن را لوله کرده و به وسيله يک رشته ضخيم ببنديد ودر قابلمه قرارش دهيد.آب به اندازه اي که لازم است و نيز سبزيجات را اضافه کرده و بگذاريد تا حدود 3تا4 ساعت با حرارت کم بپزد .در آخر نمک را افزوده بعد از چند جوش از روي حرارت برداريد .
زبان را از عصاره اش جدا کرده و بگذاريد تا کمي خنک شود ،سپس پوستش را گرفته و رشته را از دورش جدا سازيد .زبان را در سه حلقه برش زده و هرحلقه را در کره يا روغن ،تفت مختصري داده از تابه در آورده و کنار بگذاريد.
در همان تابه قارچ را با آب ليمو تفت دهيد.سپس رب گوجه و سس فلفل را افزوده ،يک تفت ديگر داده عصاره زبان را اضافه کنيد.پس از چند جوش حرارت را خاموش کرده،خلال هاي نازک و بلند فلفل دلمه اي را بيفزاييد .زبان را در ظرف مناسبي کشيده و روي آن سس بريزيد.گواراي وجود!