بهترین قرص برای کاهش درد پریودی

دچار دردهای شدید پریوی هستید و می خواهید بدانید برای درد پریودی چه قرصی بخوریم؟ ادامه متن را دنبال کنید.

برای درد پریودی چه قرصی بخوریم؟ قرص برای کاهش درد پریودی

بسیاری از زنان یک بار در ماه پریودهای دردناک را تجربه می کنند. معمولاً درد در طول دوره کاهش می‌یابد، اما اگر ناراحتی شما را از انجام کارهای ادامه روز باز داشت، می‌توانید از داروهای مسکن استفاده کنید. ما در این مقاله از آلامتو می گوییم برای کاهش دل درد و کمر درد پریودی چه اقداماتی انجام دهید و بهترین قرص برای کاهش درد پریودی را معرفی می کنیم.

برای درد پریودی چه قرص بخوریم؟

سیکل قاعدگی دردناک شایع است. مهم است بدانید که اگرچه درد قاعدگی آزاردهنده است، اما در بسیاری از زنان یک اتفاق طبیعی است. حدود یک پنجم از زنان درد خفیف قاعدگی را تجربه می کنند، در حالی که اندکی کمتر از نیمی از آنها دوره های متوسط ​​دردناکی دارند و تقریباً یک پنجم دیگر درد شدید را گزارش می کنند.

قاعدگی‌های دردناک می‌توانند زنان را در هر سنی تحت تأثیر قرار دهند، اگرچه هر چه جوان‌تر باشید، احتمال ابتلا به آن‌ها بیشتر می‌شود. سه چهارم زنان زیر 25 سال درد قاعدگی را گزارش می کنند.

دردهای قاعدگی اغلب به عنوان یک نوع درد ضربان دار یا گرفتگی در قسمت تحتانی شکم توصیف می شود. بیشتر گرفتگی ها قبل از شروع خونریزی اتفاق می افتد، اما می تواند چند روز پس از آن ادامه یابد.

در طی یک دوره، ماهیچه های رحم سفت و شل می شوند تا به جدا شدن پوشش بافتی که در ماه گذشته ایجاد شده است کمک کند و از بدن خارج شود. ممکن است متوجه این انقباضات نشوید یا فقط ناراحتی خفیفی را احساس کنید. یا ممکن است آنها را به صورت گرفتگی دردناک احساس کنید. درد پریود می تواند زندگی روزمره شما را مختل کند، بنابراین خوب است بدانید برای درد پریودی چه قرصی بخوریم؟

همچنین بخوانید: لکه بینی دارم اما پریود نمیشم چیکار کنم و چی بخورم؟

کاهش دل درد و کمر درد پریودی

کاهش دل درد و کمر درد پریودی

اگرچه هیچ درمانی برای دوره های دردناک وجود ندارد، اما راهبردهای زیادی وجود دارد که به شما کمک می کند احساس راحتی بیشتری داشته باشید – از قرص های درد قاعدگی گرفته تا بطری های آب گرم. دریابید که چگونه به سرعت درد را تسکین دهید.

درد پریود می تواند فعالیت های روزانه شما را مختل کند و بسته به شدت برخی از زنان حتی مجبورند یک روز از کار خود را مرخصی بگیرند. در بیشتر موارد، درد باید پس از 3 روز متوقف شود. اگرچه درد آزاردهنده است و می تواند فعالیت های عادی روزانه شما را مختل کند. با کمی خودمراقبتی و داروهای ضد درد، بیشتر زنان می توانند به خوبی با آن مقابله کنند.

برای کاهش دل درد و کمر درد پریودی می توان به مصرف داروهای بدون نسخه رایج اقدام کرد و همچنین می توانید استراتژی های مختلف درمان خانگی را امتحان کنید تا در طول چرخه قاعدگی خود احساس راحتی بیشتری داشته باشید. از جمله:

1.از یک بطری آب گرم یا پد گرم کننده روی لگن یا پشت خود استفاده کنید

2. حمام آب گرم بگیرید

3. شکم خود را ماساژ دهید

4. تغییرات سبک زندگی مانند ورزش منظم را برای تقویت سیستم ایمنی و تندرستی خود بپذیرید

5. یوگا و تمرکز حواس را برای آرامش تمرین کنید

6. یک رژیم غذایی مغذی متعادل برای پاسخ ایمنی بهتر بخورید

7. از مصرف زیاد الکل، کافئین یا شکر خودداری کنید

همچنین بخوانید: قرص اورژانسی برای پریود شدن سریع

برای درد پریودی چه قرصی بخوریم

بهترین قرص برای کاهش درد پریودی

چندین دارو می توانند به درمان گرفتگی های قاعدگی کمک کنند، از جمله داروهای بدون نسخه  و گزینه های تجویزی. تسکین درد 1 تا 2 روز قبل از شروع قاعدگی شروع می شود و برای 2 تا 3 روز اول خونریزی باید مصرف دارو به کاهش برخی از گرفتگی‌های دردناک کمک کند. در اکثر افراد، این داروهای OTC برای درمان درد پریود موثر هستند:

1. قرص کاهش درد پریود از دسته داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی (NSAIDs)

این داروها، مانند اسید استیل سالیسیلیک، درد پریود را کاهش می دهند و به نظر می رسد بهتر از استامینوفن عمل کنند.

  • ناپروکسن
  • ایبوپروفن
  • دیکلوفناک
  • آسپرین
  • کتوپروفن

همچنین برای تسکین گرفتگی عضلات، می‌توانید از داروهای مسکن بدون نسخه مانند پانادول اکسترا استفاده کنید. ترکیب مواد تشکیل دهنده (پاراستامول و کافئین) موجود در پانادول اکسترا نسبت به قرص های معمولی پاراستامول می تواند تسکین درد بیشتری ایجاد کند.

ایبوپروفن یا ناپروکسن می تواند با کاهش میزان پروستاگلاندین ها در رحم شما درد را تسکین می دهد.

2. قرص کاهش درد پریودی از دسته داروهای ضد بارداری هورمونی

تحقیقات نشان می دهد که داروهای ضد بارداری هورمونی (حاوی فقط پروژستین یا ترکیبی از پروژسترون و استروژن) می توانند به درد پریود کمک کنند.

قرص‌های فقط پروژسترون(POPs)  نوع خاصی از داروهای بدون نسخه هستند که ممکن است برای دردهای پریود ناشی از آندومتریوز یا فیبروم – تومورهای دیواره‌های رحم – به جای انقباضات دردناک عضلانی در طول قاعدگی موثرتر باشند.

به طور کلی، قرص های ضد بارداری با کاهش پروستاگلاندین ها، که ترکیباتی هستند که به تنظیم عملکرد بدن کمک می کنند، به کاهش درد پریود کمک می کنند. پروستاگلاندین ها می توانند بر درک درد تأثیر بگذارند، و در حالی که بدن آنها را به طور طبیعی می سازد، نسخه های مصنوعی آن در برخی داروها وجود دارد.

همچنین بخوانید: بهترین دمنوش گیاهی برای پریود شدن

سخن آخر

امیدواریم مطالب ارائه شده در این مقاله به عنوان بهترین قرص برای کاهش درد پریودی مورد پسند شما واقع شده باشد. اگر تجربه ای در خصوص مزایا و مضرات مصرف هر یک از قرص های ارائه شده دارید، می توانید آن را در بخش نظرات با ما اشتراک بگذارید.


نظر خود را بیان کنید