میگرن و لبنیات

مصرف لبنیات میگرن را تشديد می کند

ایرج خسرو نیا متخصص داخلی گفت: میگرن سردردی است که نصف یا یک سوم سر را در بر میگیرد و ایجاد سر درد می کند.

وی افزود علت اصلی آن بیماری های عروقی،گرفتگی های عروق و گاهی اوقات تنگی عروق است.

وی عنوان کرد: ارث و ژنتیک از جمله مواردی است که باعث این بیماری می شود.

خسرو نیا خاطرنشان کرد: متاسفانه در رادیو گرافی ، عکسبرداری و نوار مغزی آثاری از آن دیده نمی شود.این بیماری بر روی علائم بالینی تشخیص داده می شود و درمان خاصی برای آن صورت نگرفته است.

خسرونیا در پاسخ به اینکه این بیماری از لحاظ دارو درمانی بهبود می یابد افزود: این بیماری درمان خاصی ندارد و داروهای شیمیایی که در بازار برای آن مهیا شده سودمند نیست.

همچنین بخوانید: برای درمان میگرن چه بخوریم؟

وی در رابطه با اینکه آیا تغذیه در بهبود این بیماری تاثیر دارد اذعان داشت : لبنیات این بیماری را تشدید می کند. اما گاهی سبزیجات و برخی میوه های تازه ممکن است در درمان آن موثر است.

وی در پایان به بیماران توصیه کرد:تا حد امکان از استرس و اضطراب دوری کنند و همچنین رژیم غذایی را رعایت نمایند.


نظر خود را بیان کنید