آویشن برای پریودی خوبه

آویشن برای پریودی خوبه

آیا آویشن برای پریودی خوبه؟ امروز در آلامتو قصد داریم به بررسی تاثیرات آویشن در دوران پریودی بر خانم ها بپردازیم. قاعدگی دردناک یکی از دلایلی است که زنان مجبور به دوری از کار و فعالیت های روزانه خود می شوند. این درد ماهانه همچنین یکی از دلایل اصلی استفاده منظم از مسکن ها است.

اما شواهد علمی نشان می‌دهد که درمان‌های طبیعی بهتر می‌توانند موجب کاهش دردهای قاعدگی شوند. در این مورد پژوهشی روی 252 نوجوان صورت گرفت و نشان داد که نوشیدن چای آویشن 63.2 درصد درد قاعدگی را کاهش می دهد. بررسی های مختلف تاثیر روغن، عصاره و دمنوش آویشن در کاهش دردهای پریودی را نشان می دهد.

همچنین بخوانید: پریود نشدن و پریود نامنظم نشانه چیست و درمان پریود نشدن چیست؟

فواید آویشن برای پریودی

روغن آویشن و دمنوش آویشن برای پریودی خوبه و به درمان دردهای پریودی کمک می کنند. آویشن ارزان است، دسترسی به آن آسان است و تاثیر بالایی دارد. به همین دلیل می تواند جایگزین مناسبی برای مسکن ها باشد. در واقع آویشن با مواد فعالی که در خود دارد دارای خواص ضد التهابی و ضد اسپاسم قوی است.

طبق مطالعه ای از دانشگاه زنان نارا ژاپن، روغن آویشن فعالیت آنزیم سیکلواکسیژناز را که مسئول فرآیندهای التهابی در بدن است، مهار می کند. با کاهش فعالیت آنزیم، درد نیز کاهش می‌یابد و روغن آویشن را به یک ماده تسکین دهنده عالی تبدیل می کند. اما توجه داشته باشید که در استفاده از آن مراقب باشید و همیشه آن را با روغن حامل دیگری استفاده کنید.

همچنین آویشن حاوی سطوح بالایی از ویتامین C، ویتامین A، مس، آهن، منگنز، پتاسیم، فسفر و آنتی اکسیدان هایی مانند تیمول و کارواکرول است. این ترکیبات می توانند به تقویت قوای جسمانی خانم ها در دوران پریودی کمک کنند.

چای آویشن می تواند بهترین درمان برای حالت تهوع، یبوست، نفخ یا گرفتگی های ناشی از پریودی باشد. آویشن طبیعتی آرام بخش دارد و موجب افزایش آرامش و کاهش تنش های عصبی این وران شود.

به طور خلاصه، آویشن دردهای دوران عادت ماهانه و حتی بسیاری از عوارض این دوران مانند مشکلات گوارشی، التهاب، اسپاسم و نوسانات خلق را بهبود می بخشد. حتی بررسی های انجام شده در دانشگاه علوم پزشکی اراک نشان می دهد مفنامیک اسید و آویشن به یک اندازه در کاهش درد موثر هستند.

همچنین بخوانید: معرفی قرص باز شدن پریود و سریع ترین روش باز شدن قاعدگی

عوارض خوردن آویشن برای پریودی

1- آویشن می تواند موجب سردرد شما شود. مطالعات نشان داده که مصرف آویشن می تواند کانال هایی را تحت تاثیر قرار بدهد که در سیستم عصبی انسان نقشی مهمی دارند. نتیجه ی این موضوع می تواند بروز سردردهای میکرنی برای برخی  بخصوص در دوران عادت ماهانه باشد.

2- ممکن است باعث آسم شود. تیمول ترکیب اصلی آویشن، به عنوان یک ماده با خاصیت آسم زایی قوی شناخته شد. همچنین این ماده موجب حساسیت تنفسی می شود. در نتیجه می تواند موجب بروز علائم خفیف آسم برای مدت کوتاهی شود. یا در افرادی که مشکلات تنفسی دارند موجب تشدید این مشکلات شود.

3- می تواند منجر به آلرژی پوستی شود. کشاورزانی که در مزرعه های تولید آویشن فعالیت می کنند، علائم حساسیت پوستی بر اثر تماس با آویشن داشته اند. پس از بررسی مشخص شد که این حساسیت ایجاد شده ناشی از پرزهای آویشن است. کشاورزان در طول شغل خود با این پرزها در تماس هستند و این موجب حساسیت خواهد شد.

4- مشکلات گوارشی. آویشن خوراکی و روغن آن ممکن است منجر به سوزش سر دل، اسهال، حالت تهوع، استفراغ و تحریک دستگاه گوارش شود.

5- عفونت های دستگاه ادراری. آویشن خوراکی ممکن است التهاب مرتبط با عفونت های دستگاه ادراری را تشدید کند.

6- ضعف عضلانی. آویشن خوراکی نیز ممکن است در برخی افراد باعث ضعف عضلانی شود.

7- مشکلات احتمالی در دوران بارداری. به دلیل نبود بررسی ها و اطلاعات کافی، مصرف آویشن در دوران بارداری و شیردهی نیز توصیه نمی شود.

همچنین بخوانید: خارش واژن در پریودی نشانه چیست و روش های درمان آن به چه صورت است؟

چگونه از بروز عوارض آویشن جلوگیری کنیم؟

اینها عوارض جانبی آویشن بود. احتمالا با دیدن این ها با خود فکر کنید که عوارض آن زیاد است و مصرف آن درست نیست. اما اینطور نخواهد بود. زیرا احتمال بروز این عوارض بسیار کم است. در واقع تعدادی اندکی از افراد به آویشن حساس هستند. همچنین آویشن تنها در صورتی عوارضی برای افراد غیر حساس ایجاد می کند که دوز نامناسبی از آن استفاده شود.

پس در دو صورت مصرف آویشن فرد را دچار عارضه می کند. اول آن که فرد به آویشن حساسیت داشته باشد. دوم اینکه دوز اشتباه و زیادی از آویشن استفاده کند. در مورد اول فرد باید از مصرف آویشن خودداری کند. و در مورد دوم فرد باید دوز درستی را مصرف کند. پس اگر دوز مناسبی از آن را استفاده کنید این عوارض اتفاق نخواهد افتاد.

بنابراین مراقب دوز آن باشید. دوز خاصی برای آویشن وجود ندارد و همه چیز به فرد بستگی دارد. یعنی دوز مناسب آن برای هر فرد با دیگری متفاوت است. بنابراین، با پزشک خود مشورت کنید و به دوز پیشنهادی او پایبند باشید. در حد مجاز، آویشن سالم و بی خطر است. اما اگر متوجه عوارض جانبی شدید، مصرف را متوقف کرده و بلافاصله با پزشک خود تماس بگیرید.

آیا آویشن خونریزی پریود را زیاد می کند؟

مصرف دمنوش آویشن در دوران پریودی شدت خونریزی قاعدگی در این دوران را کاهش می دهد. آزمایشات انجام شده در دانشگاه علوم پزشکی شهر کرد نشان می دهد که آویشن و شربت آن در کاهش درد دوران پریودی و میزان خونریزی خانم ها بسیار تاثیرگذار هستند.

همچنین بخوانید: تامپون قاعدگی چیست و طرز استفاده از آن چگونه است و چه عوارضی دارد

آویشن و عسل برای پریودی

ترکیب عسل و آویشن به دلیل وجود کافئیک‌اسید در آن  موجب تسکین دردهای قاعدگی می شود. حتی در خانم هایی که قاعدگی دردناکی دارند این ترکیب بسیار اثر گذار است. همچنین عسلی که از گرده های آویشن تولید شده فوق العاده موثر تر است و بسیار مفید است.

اگر زنبورها شهد گل های آویشن را برای تولید عسل استفاده کنند عسل آویشن بدست می آید. عسل آویشن خواص بسیاری دارد. در درمان دردهای قاعدگی شدید هم بکار می رود.


نظر خود را بیان کنید