Summer-Glowing-Skin

برای تهیه انشایی در مورد حفظ سلامت پوست میتوانید مقالات زیر را با دقت بخوانید و به یک انشاء عالی آماده کنید.

خالکوبی پوست چه عوارضی دارد؟

همانطور که در صفحه انشا در مورد خالکوبی هم گفته بودیم این امر عوارض بسیاری دارد که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم:

در گذشته افراد به دلیل تمایلات فرقه‌ای و مذهبی یا بیان عقیده‌ای خاص، خالکوبی می‌کردند. اما در سال‌‌‌های اخیر تاتو جنبه زیبایی پیدا کرده است و اکثر جوانان در نقاطی از بدن خود تاتو می‌زنند. در حالیکه همین کار به ظاهر ساده می‌تواند عوارض ناخوشایندی برای آنها دربر داشته باشد و مشکلات سلامتی فراوانی را ایجاد کند. این روزها مشکلات ناشی از تاتو و عوارض آن خیلی وسیع و شایع شده است، ولی گویا جوان‌ها این روزها سر عقل آمده‌اند و دیگر با انجام تاتو سلامت بدن خود را به خطر نمی‌اندازند.

کسانی هم که قبلا تاتو داشته‌اند به صرافت افتاده‌اند این طرح‌ها را از روی بدن خود پاک کنند، اما پاک کردن تاتو، خود پروسه‌ای طولانی است و بازهم می‌تواند مشکلات دیگری ایجاد کند.

عوارض تاتو بدن

به گزارش آلامتو به نقل از مجله نسل امروز؛ متاسفانه در سال‌های اخیر بسیاری از آرایشگرها اقدام به انجام تاتو مي‌کنند و تاتوی لب، خط چشم و خط لب به یکی از اصلی‌ترین منابع درآمد آرایشگاه‌ها تبدیل شده است. روز به روز شیوة جدیدتری هم وارد کار می‌شود.

این روزها تاتوی لب بسیار باب شده است که با استفاده از رنگ قرمز، به لب رنگ می‌دهند. حالا دیگر این نوع تاتوها بیشتر از تاتوهای طرح روی بدن شایع شده است.

در مورد عوارض و مشکلات ناشی از تاتو و شیوه‌های پاک کردن آن دکتر «بهروز باریک‌بین»، متخصص پوست، مو و زیبایی نکاتی را برای شما بازگو می‌کند. همه آنچه می خواهید در مورد تاتو، عوارض و راه‌های رهایی از شر آن بدانید، در این گزارش آمده است.

ادامه مقاله: عوارض خالکوبی

چگونه جای زخم را از بین ببریم؟

باقی ماندن جای زخم روی پوست دلایل مختلفی میتواند داشته باشد و بسته به شرایط ممکن است زمان بهبود طولانی شود که در این صورت زیبایی شخص تحت تاثیر قرار میگیرد.

با اینکه برخی از افراد زخم های خود را نشانه غرور می دانند اما بیشتر افراد به دنبال خلاص شدن از شر این زخم ها هستند.

از آنجایی که زخم ها می توانند بر روی ظاهر فرد اثر بگذارند، باعث کاهش اعتماد به نفس می شوند. اگر شما نیز زخمی قدیمی بر روی بدن خود دارید و می خواهید از شر آن خلاص شوید باید بدانید این زخم از چه نوعی است و چگونه می توان آن را برطرف کرد.

همانطور که می دانید زخم به عنوان فرایند طبیعی درمان بعد از یک اسیب، تشکیل می شود. زمانی که لایه دوم پوست اسیب می بیند، بدن فیبرهای کلاژنی را برای ترمیم این اسیب تولید می کند و همین امر موجب بروز زخم بر روی بدن می شود.

  • در بیشتر موارد، هر چقدر فرآیند درمان زخم سریع تر باشد، کلاژن کمتری رسوب می کند و زخم زیاد قابل توجه نخواهد بود.
  • معمولا شدت این زخم ها بر اساس شدت اسیب یا جراحت خواهد بود
  • زخم ها در بخش های مختلف بدن به شیوه متفاوتی ایجاد می شوند.
  • زخم ها بر اساس سن فردی که دچار آسیب می شود به شیوه متفاوتی تشکیل می شوند
  • انواع مختلفی از زخم ها وجود دارد
ادامه مقاله: چگونه جای زخم را از بین ببریم؟

غذاهای حفظ سلامت پوست در برابر خورشید

اگر رژیم غذایی مناسبی داشته باشید، پوست شما جوانتر به نظر می رسد. حال اگر با نور خورشید هم سر و کار داشته باشید، باید علاوه بر رعایت رژیم و پرهیز از مواد غذایی ناسالم برای پوست، سعی کنید از پوست خود در برابر آفتاب نیز حفاظت کنید.

اغلب ما سعی می کنیم با استفاده از کرم ضد آفتاب، کلاه آفتابی و لباس های آستین دار، از رسیدن اشعه خورشید به پوست جلوگیری کنیم. اما به هر حال نمی توان به طور کامل جلوی اشعه های خورشید را گرفت.

برخی از مواد غذایی شامل موادی هستند که موجب ترمیم پوست شما خواهند شد. اما آیا می دانید قرار گرفتن در معرض نور خورشید، میزان آنتی اکسیدان موجود در خون شما را کاهش خواهند داد؟ به همین دلیل بهتر است تا سطح آنتی اکسیدان خون را همیشه بالا نگه دارید.

مصرف موادغذایی حاوی آنتی آکسیدان، می تواند به سلامت پوست کمک کرده و از آن در برابر نور خورشید و سایر خطرات، محافظت نماید.

ادامه مقاله: حفظ سلامت پوست در برابر خورشید


حفظ سلامت پوست های حساس

داشتن پوستی حساس به معنی دردسر بیشتر نیست شما به راحتی میتوانید با رعایت نکات ساده روزانه زیبایی و سلامت پوست خود را تضمین کنید.

از جوش ها، لکه ها، آثار قرمزی و قسمت های خشک شده پوست خسته شدید؟ در این مقاله می خواهم ترفندهای سبک زندگی را به شما آموزش دهم تا پوست حساس خود را آرام و تمیز نگه دارید.

ادامه مقاله: حفظ سلامت پوست حساس

پوست چگونه از طریق عرق کردن به سلامت بدن کمک میکند؟

در کل دو نوع غده تعریق در بدن وجود دارد:

اکرین (Eccrine): غدد ساده عرق هستند که در کف دست و پا و روی پیشانی یافت می‌شوند و انتهای آن‌ها به منافذ پوستی متصل است.
آپوکرین (Apocrine): غدد عرقی هستند که تنها به زیر بغل و مناطق اطراف مقعد محدود شده و معمولاً به انتهای منافذ مو ختم می‌شوند.

این دو غده در اندازه، سنی که در آن فعال می‌شوند و نوع عرق ترشح شده تفاوت‌هایی دارند. در مقایسه با غدد آپوکرین، غدد اکرین کوچک‌ترند، از زمان تولد فعال می‌شوند (آپوکرین از زمان رشد مو‌های سطح بدن فعال می‌شود) و عرقی که تولید می‌کنند دارای پروتئین و اسید‌های چرب نیست.

غدد عرق علاوه بر ایجاد تعریق، نقش حیاتی دیگری در جهت سلامت بدن ایفا می کنند و آن کمک به ترمیم زخم ها می باشد. در پوست انسان میلیون ها غده عرق اکرین وجود دارد که موجب خنک شدن بدن بعد از فعالیت های ورزشی و یا در هوای گرم می شوند.

محققان دانشکده پزشکی میشیگان در مطالعات خود دریافتند که این غدد عرق نقش کلیدی در فراهم آوردن سلول های ترمیم کننده زخم (از جمله سوختگی و خراشیدگی پوست) دارند. نتایج این مطالعه در مجله پاتولوژی به چاپ رسیده است.

زخم های پوستی از جمله زخم هایی که در اثر دیابت یا زخم بستر ایجاد می شوند و همچنین سایر زخم های ترمیم نشده یک نگرانی مهم در حیطه سلامت و بهداشت هستند و همه ساله هزینه های بسیاری را به سیستم سلامت جوامع تحمیل می کنند.

مطالعه اخیر نشان داد که بدن انسان برای ترمیم و بهبود زخم های پوستی، دارای یک سلاح قدرتمند است. با مشخص شدن فرآیند بسته شدن و ترمیم زخم، افق های تازه ای در زمینه درمان های دارویی جدید برای متخصصان فراهم شده است.

یافته های پیشین در مورد ترمیم زخم این بود که سلول های جدید پوست در لبه زخم ها ایجاد شده و زخم را می بندند. اما تحقیقات جدید نشان داد که سلول ها از زیر زخم ایجاد می شوند. همچنین مشاهده شد که غدد عرق اکرین یک مخزن مهم برای نگهداری سلول های بنیادی بزرگسالان هستند که به سرعت به ترمیم و بهبود زخم های پوستی کمک می کنند.

دلیل تاخیر در کشف نقش حیاتی غدد عرق در ترمیم زخم این است که این غدد اختصاصی تنها مختص انسان بوده و در پوست بدن حیوانات آزمایشگاهی وجود ندارند. بنابراین مکانیسم ترمیم پوست انسان با سایر پستانداران متفاوت است.

متخصصان معتقدند که شناخت فرآیند طبیعی ترمیم پوست، مسیر دستیابی به درمان های پوستی هدف دار و موثر را هموار نموده است.