برای کم شدن خونریزی قاعدگی چه بخوریم؟ قرص + طب سنتی

برای کم شدن خونریزی قاعدگی چه دمنوشی بخوریم

برای کم شدن خونریزی قاعدگی چه بخوریم؟

می خواهید بدانید برای کم شدن خونریزی قاعدگی چه قرص یا روش طب سنتی را دنبال کنید؟ در این متن پاسخ خود را می‌یابید.

برای کم شدن خونریزی قاعدگی چه قرص و دارویی بخوریم؟

میزان خون از دست رفته در طول دوره از فردی به فرد دیگر متفاوت است. برخی از افراد با پریود لخته ها (توده های خون) را دفع می کنند. پریودهای سنگین شایع هستند و از هر 5 زن 1 نفر را تحت تاثیر قرار می دهد. از دست دادن خون زیاد می تواند از نظر جسمی و روحی شما را تحت تأثیر قرار دهد و می تواند بسیار ناراحت کننده باشد. در این مطلب از آلامتو می‌گوییم برای کم شدن خونریزی قاعدگی چه بخورید. تا انتها با ما باشید.

همچنین بخوانید: روش قطع فوری پریود خانگی

برای کم شدن خونریزی قاعدگی چه بخوریم

پریودهای سنگین (همچنین به عنوان منوراژی شناخته می شود) به از دست دادن خون شدید یا طولانی مدت اشاره دارد که کیفیت زندگی شما را مختل می کند. برای بسیاری از افرادی که پریودهای سنگین دارند، هیچ دلیلی پیدا نمی شود. این به عنوان خونریزی ناکارآمد رحم (DUB) شناخته می شود. برای کم شدن خونریزی قاعدگی راه هایی وجود دارد از جمله:

برخی از داروها ممکن است از دست دادن خون را کاهش دهند. اینها شامل داروهای ضد التهاب، ترانکسامیک اسید و قرص های ضد بارداری خوراکی (“قرص”) می شود. یک دستگاه هورمونی داخل رحمی (IUD) که در رحم قرار می گیرد نیز ممکن است خونریزی را کاهش دهد.

برای کم شدن خونریزی قاعدگی چه قرصی بخوریم

برخی قرص ها برای کم شدن خونریزی قاعدگی موثر هستند که از جمله این قرص ها می‌توان به مکمل‌های زیر اشاره کرد:

1. فلاونوئیدها و ویتامین C

در زنان سالم، یکپارچگی مویرگ ها هم بعد از تخمک گذاری و هم قبل از قاعدگی کاهش می یابد. فلاونوئیدها و ویتامین C یکپارچگی مویرگ ها را تقویت می کنند و در آزمایشات نشان داده اند که منوراژی را کاهش می دهند. علاوه بر این، بیوفلاونوئیدها ممکن است مکان‌های گیرنده استروژن را در رحم اشغال کنند و در نتیجه اثر تحریک‌کننده استروژن بر روی آندومتر را کاهش دهند. این به نوبه خود می تواند از دست دادن خون قاعدگی را کاهش دهد. بنابراین، زنان مبتلا به منوراژی ممکن است نسبت به زنان معمولی به مقادیر بیشتری ویتامین C و بیوفلاونوئیدها نیاز داشته باشند. ویتامین C همچنین به جذب آهن کمک می کند. توجه داشته باشید، مکمل ویتامین C به تنهایی به اندازه استفاده از آن در ترکیب با بیوفلاونوئیدها موثر نیست.

2. آهن

اگرچه به خوبی شناخته شده است که خونریزی شدید قاعدگی می تواند منجر به کم خونی فقر آهن شود، اما به خوبی تشخیص داده نشده است که کم خونی فقر آهن در واقع می تواند باعث یا بدتر شدن منوراژی شود. کمبود آهن ممکن است باعث ضعیف شدن ماهیچه های رحم شود و در نتیجه توانایی این ماهیچه ها برای بستن رگ های خونی را کاهش دهد که برای کاهش یا توقف خونریزی ضروری است. سپس خونریزی شدید ممکن است کمبود آهن را بدتر کند که سپس خونریزی را بدتر می کند و در نتیجه یک چرخه معیوب ایجاد می کند. بنابراین، دسترسی به کم خونی فقر آهن در درمان بیماران مبتلا به منوراژی و مکمل آهن بر این اساس بسیار مهم است.

3. ویتامین A

تحقیقات نشان داده است که کمبود ویتامین A باعث اختلال در تولید هورمون و فعالیت آنزیم در تخمدان حیوانات می شود. اگرچه مکانیسم اثر ویتامین A بر از دست دادن خون در طول قاعدگی نامشخص است، مطالعات نشان داده اند که این ویتامین با استروژن تعامل پیچیده ای دارد. به عنوان مثال، تجویز استروژن باعث کاهش سطح ویتامین A سرم این حیوانات شده است. علاوه بر این، مشخص شده است که زنان مبتلا به منوراژی نسبت به زنان سالم سطوح سرمی ویتامین A کمتری دارند. توجه داشته باشید، کمبود ویتامین C، روی، پروتئین یا هورمون تیروئید ممکن است تبدیل کاروتن به ویتامین A را مختل کند و در نتیجه کمبود ویتامین A ایجاد کند.

4. ویتامین‌های B

مطالعات نشان داده‌اند که کمبود ویتامین B باعث می‌شود کبد توانایی خود را در غیرفعال کردن استروژن از دست بدهد که از نظر تئوری می‌تواند منجر به افزایش استروژن شود. از آنجایی که برخی از اشکال منوراژی ناشی از استروژن بیش از حد است، مکمل با ویتامین B ممکن است توانایی کبد را برای متابولیسم مناسب استروژن بازگرداند و در نتیجه جریان پریود را کاهش دهد.

5. ویتامین E

شکنندگی مویرگ ها را کاهش می دهد و تولید پروستاگلاندین های مفید را تشویق می کند.

6. ویتامین K

اگرچه کمبود ویتامین K نسبتاً نادر است، نقش آن در ساخت فاکتورهای انعقادی پیامدهای روشنی برای درمان منوراژی دارد. با این حال، مکمل ویتامین K همچنین نشان داده شده است که از دست دادن بیش از حد قاعدگی را در زنان بدون اختلال لخته شدن شناخته شده از بین می برد، بنابراین ممکن است عاقلانه باشد که این مورد را در برنامه درمانی قرار دهید.

همچنین بخوانید: باز کننده قاعدگی قوی خانگی

برای کم شدن خونریزی قاعدگی چه قرصی بخوریم

برای کم شدن خونریزی قاعدگی چه دمنوشی بخوریم

1. دمنوش گل زوفا و گزنه سفید برای کم شدن خونریزی قاعدگی

ترکیب این گیاهان برای کاهش قاعدگی‌های سنگین بسیار موثر است. به این منظور باید به میزان 15 گرم گل زوفا، 10 گرم گزنه سفید و 5 گرم گل همیشه بهار را با یک لیوان آب ترکیب کرده و اجازه بدهید تا برای چند دقیقه روی حرارت دم بکشد. مصرف این دمنوش در کنار کاهش خونریزی به موجب بهبود قوای جسمانی نیز می‌شود.

2. دمنوش بومادران برای قاعدگی سنگین

بومادران یکی از گیاهان دارویی است که به کاهش خونریزی زیاد پریودی کمک می‌کند. این گیاه دارای خواص تنظیم کننده هورمون، ضد اسپاسم و ضد درد است. به این منظور باید دمنوش آن را تهیه و میل کرد.

3. دمنوش زنجبیل و دارچین برای کاهش پریودی

زنجبیل به کاهش خونریزی قاعدگی و دردهای آن کمک می‌کند. از آنجاییکه زنجبیل طبع گرمی دارد باعث توقف خونریزی قاعدگی می‌شود. به این منظور 10 گرم زنجبیل خشک، 10 گرم گزنه، 10 گرم دارچین را با هم ترکیب کنید و 2 تا 3 قاشق چایخوری را با یک لیوان آب دم کنید. مصرف روزانه این دمنوش باعث کاهش خونریزی می‌شود.

5. دمنوش زالزالک برای کاهش خونریزی پریودی

مقدار 30 گرم زالزالک را در یک لیتر آب جوشانده و برای 15 دقیقه صبر کنید تا دم بکشد. این دمنوش را پس از خنک شدن میل کنید. برای گرفتن نتیجه بهتر است روزانه 3 مرتبه از این دمنوش مصرف کنید.

6. دمنوش پنج انگشت

گیاه پنج انگشت یک دمنوش بی نظیر برای کاهش خونریزی پریودی به شما می‌دهدو به این منظور این دمنوش را تهیه کرده و روزانه میل کنید.

همچنین بخوانید: طریقه مصرف قرص دوفاستون برای تنظیم قاعدگی

برای کم شدن خونریزی قاعدگی چه دمنوشی بخوریم

برای کم شدن خونریزی قاعدگی چه داروی گیاهی بخوریم

1. زنجبیل

اعتقاد بر این است که منوراژی به دلیل تغییر نسبت پروستاگلاندین-2 است و نشان داده شده است که زنجبیل آنزیم های مرتبط با این نسبت تغییر یافته را مهار می کند: پروستاگلاندین سنتتاز و سیکلواکسیژناز.

2. درخت عفیف

این گیاه ممکن است شناخته شده ترین گیاه دارویی در تمام اروپا برای مدیریت عدم تعادل هورمونی در زنان باشد. این بر روی هیپوتالاموس و غدد هیپوفیز برای افزایش تولید LH و به طور ملایم مهار آزاد شدن FSH عمل می کند. این منجر به تغییر نسبت استروژن به پروژسترون می شود و در نتیجه به کاهش جریان قاعدگی کمک می کند. همچنین نشان داده شده است که وایتکس از ترشح پرولاکتین توسط غده هیپوفیز جلوگیری می کند، به ویژه زمانی که یک زن تحت استرس است. تأثیر این گیاه ممکن است 4 تا 6 ماه طول بکشد.

3. دیگر گیاهان دارویی

گیاهان دیگری که باید در نظر بگیرید: کیف چوپان، دارچین، بومادران

4. مکمل های گیاهی

روغن بذر کتان، روغن گل مغربی (همه نشان داده شده است که تشکیل پروستاگلاندین های مفید را تشویق می کنند).

همچنین بخوانید: بهترین دمنوش گیاهی برای پریود شدن

کم شدن خونریزی قاعدگی در طب سنتی

طب سنتی راهکارهایی علاوه بر دمنوش های گیاهی برای کم شدن خونریزی قاعدگی ارائه داده است که برخی از آنها عبارتند از:

  • مصرف روزانه یک عدد زرده تخم‌مرغ عسلی یا خاگینه بارهنگ
  • مصرف یک تا چهار مرتبه در روز در حدود ۱-۶ قاشق غذاخوری شیره انگور
  • مصرف یک لیوان آب هویج و یک قاشق غذاخوری عرق یونجه هر ۴ ساعت یکبار
  • مصرف یک لیوان آب سیب با ۱ قاشق مرباخوری عسل هر ۴ ساعت یکبار
  • مصرف کاچی در سه روز اول قاعدگی
  • مصرف زردآلو به خاطر خاصیت قابض آن

سخن آخر

در این مطلب از آلامتو به راهکارهای دارویی و طب سنتی برای کم شدن خونریزی قاعدگی اشاره کردیم. البته اگر خونریزی شما به طور ناگهانی افزایش یافته است، لازم است که با مراجعه به پزشک علت آن را پیدا کنید.


نظر خود را بیان کنید