اگر فرد پرحرفی هستید و در سال جدید میخواهید یکی از عادت های بدتان را ترک کنید پیشنهاد میکنیم با ترک عادت پرحرفی شروع کنید.
به گزارش آلامتو به نقل از wikiHow؛ پرحرفی مسئلهای است که اغلب میتواند روابط اجتماعی را تخریب کند. دلیل پرحرفیتان چه این باشد که همیشه چیزی برای تعریف کردن دارید و چه بهخاطر ترستان از پس زده شدن باشد دراینجا راهکارهایی برای ترک پرحرفی داریم.
از حرف زدن در مورد خودتان (مثل : من، مال من، به من) اجتناب کنید
چون تجربیات شخصی معمولا برای دیگران کسل کننده است وحرفتان به درازا خواهد کشید.
این میل به حرف زدن میتواند تبدیل به یک عادت بد شود که ترکش سخت است.فقط به داستانهای کوتاه اکتفا کنید که متناسب با موضوع باشد.
اگر داستانی تعریف میکنید مطمئن شوید که خندهدار است اگر کسی حوصلهاش سررفت یا واکنشی نشان نداد احتمالا فکر میکند که دارد وقتش را تلف میکند.
افراد بهطور ناخودآگاه دوست دارند در مورد خودشان حرف بزنند.هرچقدر شما کمتر در مورد خودتان حرف بزنید بیشتر عادت میکنید. درعوض درمورد دیگران صحبت کنید.
سوال بپرسید و اطلاعات کسب کنید.
اگر در مورد چیزی که به خودتان مربوط است حرف میزنید،سوال بپرسید یا ازدیگران کسب اطلاعات کنید تا حرف زدن شما وقت تلف کردن بهنظر نرسد.
ممکن است به جایی برسید که ادامه حرف برای شما کسل کننده باشد و سوالات کمتری بپرسید.
شاید فکر کنید اینگونه فقط درمورد خودتان حرف خواهید زد بدون آنکه ازدیگران سوال بپرسید.مکالمه دوطرفه را هدف قرار دهید و متکلم وحده نباشید.
خودتان را بهجای آنها بگذارید.
تصورکنید اگر با خودتان حرف بزنید چه احساسی خواهید داشت. اگر کسل ،آزرده ،غصهدار،خسته و یا بیعلاقه شدید حرفهایتان را بررسی کنید تا بفهمید کجا را باید تغییر دهید،اصلاح کنید و یا روی آن کار کنید.
اگر دیگران از حرفهایتان خسته شدند اما شما مشکلی حس نکردید،احتمالا فقط به خودتان فکر میکنید و خودخواه هستید و باید به یک مشاور مراجعه کنید.
نظر دیگران را درمورد پرحرفیتان بپرسید.
نظر چندتا از دوستانتان نزدیکتان را صادقانه درمورد خودتان و اینکه پرحرف هستید یا نه بپرسید. به آنها بگویید که صددرصد میخواهید حقیقت و عقیدهشان را بدانید و ظرفیت شنیدن حقیقت را دارید.
به آنها توضیح دهید که اینکار را فقط برای منفعت خود نمیکنید بلکه به نفع آنها هم هست بنابراین موضع نمیگیرند و به شما در حل این مسئله کمک هم خواهند کرد.
پیش از حرف زدن و حین حرف زدن بهیاد داشته باشید که:
این یک راهنمای اساسی است که بدانید چه زمانی حرف زدن را متوقف کنید. اگر این اتفاقها افتاد صحبتتان را متوقف نمایید:
- اگربه شما توجه ندارند و یا با کس دیگری حرف میزنند.
- اگر داستانتان طولانی است و کسی نمیخواهد بشنود.
- اگر داستان را از اینترنت گرفتهاید.
- اگر دارید درباره رویاها یا کارتان حرف میزنید.
- اگر فرد مقابل به نظر کلافه و بی حوصله می آید.
- اگر فرد مقابل به گوشی همراه،تبلت و یا کامپیوترش نگاه میکند.
- اگر فرد مقابل مشغول انجام کاری است.
- اگر بسیارسریع حرف میزنید.
- اگر تنها کسی هستید که میخندید.
2 دیدگاه
good
مرسی جالب بود