انشا در مورد پدر

موضوع انشاء درباره پدر

در ایران روز ولادت حضرت علی (امام اول شیعیان) را روز پدر می‌نامند؛ زیرا حضرت علی با خصوصیات یکتایی که داشتن الگوی مناسب برای همه گان بودند و به دلیل بزرگ نگه داشتن اسم ایشان و از بین نرفتن خصوصیات والای ایشان زادروز حضرت علی را روز مرد و روز پدر می دانند. تا همه زحمات و فداکاری های ایشان را به یاد بیاورند، اخلاق و رفتار نیک او را الگویی برای زندگی خود بدانند.

حضرت على (ع) در سیزده رجب سال 30 عام الفیل در کعبه به دنیا آمد مادرش فاطمه بنت اسد و پدرش ابوطالب نام داشت. زمانى که على (ع) دیده به جهان گشود، بیش از سى سال از عمر با برکت پیامبر اکرم (ص) نگذشته بود و پیامبر (ص) در چهل سالگى به رسالت مبعوث گردید؛ بنابراین على (ع) در موقع بعثت پیامبر بیش از ده سال نداشت.

امیرمومنان علی (ع) ده سال پیش از بعثت پیامبر (ص) دیده به جهان گشود و در حوادث تاریخ اسلام همواره در کنار پیامبر اسلام (ص) قرار داشت و پس از درگذشت آن حضرت نیز سى سال زندگى نمود.

ادامه مقاله: تاریخ دقیق روز پدر

رابطه پدر و دختر باید چگونه باشد؟

پدر نقش بسیار مهمی در زندگی یک دختر جوان و بالندگی‌اش برای زن شدن دارد.

در ادامه 8 کاری که یک پدر خیلی خوب برای دخترش انجام می‌دهد را برایتان بازگو می‌کنیم.

 

پدر و دختربا مادر دخترش با احترام رفتار می‌کند

دخترش را درمدام در آغوش می‌گیرد

زمان خوب و ارزشمندی را با دخترش می‌گذراند

حمایتش را نشان می‌دهد

با او شریک شوید

به او می‌گوید، دوستت دارم

به دخترش اجازه می‌دهد پس انداز کند

اجازه می‌دهد دخترش فکر باز داشته باشد

متن کامل در: رابطه پدر و دختر

نقش پدر در تربیت فرزند پسر

برای اینکه پسری بتواند در آینده زندگی موفقی داشته باشد پدر چه جایگاهی در تربیت او دارد؟

The Role of Fathers in Childhood Developmentفرزندان برای الگوپذیری اجتماعی نیاز به دو تصویر دارند: تصویر پدری و مادری. این دو تصویر با هم تفاوت دارند.

آنچه فرزند از مادر انتظار دارد، از پدر ندارد. پس نوجوان به الگوی هر دو نیاز دارد؛ اما پدر و مادر هم باید با یکدیگر هماهنگ باشند. همواره درباره نقش‌های پدر و مادر در خانواده نظرهای گوناگونی مطرح بوده است.

عموماً پدران و مادران در خانواده‌های ایرانی جایگاه و مسئولیت‌های خود را درباره تربیت فرزندان نمی‌شناسند؛ اینکه هر یک چه جایگاهی و چه نسبتی در بحث تربیت دارند و چه ارتباطی باید بین آنها با فرزندان برقرار باشد. در اینجا تنها به چند نکته مهم تربیتی اشاره کرده‌ایم.

روان‌شناسان در نتیجه تحقیقات خود اظهار می‌کنند که نوزادان هنگام اضطراب و هیجان، مادر را بر پدر ترجیح می‌دهند؛ اما هنگامی که چنین وضعیتی ندارند و پدر و مادر کنار آن‌ها هستند، هیچ گونه ترجیحی قائل نمی‌شوند. نوزادان ۱۸ماهه نسبت به پدر رفتاری اجتماعی و رسمی و نسبت به مادر رفتاری حاکی از وابستگی نشان می‌دهند.

هرتسگ با تأکید بر نقش خاص پدر می‌گوید: کودکان محروم از پدر «گرسنگی پدر» خواهند داشت. به نظر او، وقتی پدری با بچه دوساله خود بازی می‌کند، نقش سنتی مادر را در پیروی از خواسته‌های کودک تکمیل می‌کند و این به سبب نقش کنترل‌کننده‌ای است که پدر ضمن آن، بازی‌های قاعده‌دار را به بچه می‌آموزد و قاعده‌های خود را در بازی‌ها اعمال می‌کند و بدین ترتیب، در پرخاشگری کنترل شده، الگوی کودک قرار می‌گیرد.

ارتباط مادر و فرزند ارتباطی طبیعی است؛ ولی برای پدر باید تلاشی دوجانبه بین او و فرزندش صورت گیرد که البته کار آسانی نیست. نحوه برخورد مادر با تصویر پدر که به نوجوان انتقال می‌یابد، بسیار اثرگذار است. اگر این تصویر مثبت باشد، فرزند رابطه بهتری با پدر خواهدداشت و برعکس؛ پس مادر واسطه بین فرزند با پدرش است.

ادامه مقاله: نقش پدر در تربیت پسر

تربیت فرزندان به عهده کیست؟ پدر یا مادر؟

والدین، هر دو، در تربیت، آموزش و رشد فرزند خود سهم دارند. البته هر خانواده‌ای، بسته به مجموعه شرایطی که دارد، می‌تواند تعریف متفاوتی از تقسیم وظایف والدین درون خود داشته باشد و قوانین خاص خود را در این زمینه به کار گیرد.

در حقیقت، یک فرمول مشخص و مرز از پیش تعیین شده برای تقسیم وظایف والدین وجود ندارد.

ادامه مقاله: تربیت فرزندان به عهده کیست؟