موارد مصرف قرص فاموتیدین

موارد مصرف قرص فاموتیدین و طریقه مصرف آن

به طور کلی می توان قرص فاموتیدین را به عنوان یکی از دارو های مخصوص و مورد استفاده برای بیماری های گوارشی و معده در صورت مرتبط بودن آن بیماری با اسید معده ی شخص بیمار محسوب کرد و شناخت که از آن برای درمان و آرام کردن احساس سوزش سر دل و یا درد و رفلاکس معده و همچنین برای زخم معده هم استفاده و مصرف می شود.

همانطور که گفته شد می توان از داروی فاموتیدین برای درمان بیماری های گوارشی که مربوط به اسید معده ی شخص بیمار بوده باشد استفاده و مصرف کرد زیرا که این دارو به کنترل کردن اسید معده ی شخص بیمار کمک شایان و قابل توجهی داشته و از همین طریق هم به آرام کردن درد هایی که ناشی از اختلال در میزان ترشح اسید معده ی شخص بیمار بوده باشد کمک قابل توجهی می کند.

امروز ما در آلامتو برای شما مقاله ای برای برسی کردن این دارو تحت عنوان موارد مصرف قرص فاموتیدین چیست؟ طریقه مصرف آن برای ورم معده و سرفه تهیه و جمع آوری کرده ایم و امیدواریم که مطالب این مقاله برای شما مفید و سودمند واقع شوند.

همچنین بخوانید: ایا قرص ایروکاست برای سرفه خوب است

قرص فاموتیدین برای چیست؟

همانطور که میدانید درون معده تمامی ما به صورت نرمال و طبیعی اسیدی ترشح می شود که به اسید معده معروف و مشهور می باشد و کار آن در واقع هضم درست و کامل غذا داخل معده می باشد. باید بدانید که میزان ترشح این اسید درون معده ی ما بسیار مهم و اساسی است و در صورتی که میزان ترشح آن از حالت طبیعی و نرمال خارج شود و افزایش پیدا کند می تواند برای شخص بیماری های گوارشی نظیر رفلاکس معده، التهاب معده، زخم معده و درد و سوزش هایی بر سر دل بیمار ایجاد کند.

قرص فاموتیدین یکی از دارو های موثر و مفید برای درمان و کنترل کردن اسید معده شخص بیمار در این مواقع شناخته می شود که کار آن این است که همانند دارو های آنتی هیستامین روی سلول هایی که منجر به ترشح بیش از اندازه ی اسیده معده در معده ی شخص بیمار شده اند تاثیر گذاشته و مانع از ترشح بیش از اندازه ی این اسید می شوند و به کنترل کردن میزان آن نیز کمک چشم گیری می کند.

بنابراین می توان از این قرص در هنگام ایجاد برخی زخم های معده، سوزش معده، التهاب معده، معده درد های عصبی و رفلاکس معده استفاده و مصرف نمود.

قرص فاموتیدین برای چیست؟

طریقه مصرف قرص فاموتیدین برای ورم معده

برای پیدا کردن بهترین طریقه ی مصرف هر دارویی بهتر است که ابتدا به پزشک مرتبط با بیماری خود مراجعه کرده و سپس پزشک متناسب با شرایط بیمار و نوع بیماری او بهترین روش و طریقه ی مصرف را برای فرد بیمار توصیه و تجویز نماید. قرص فاموتیدین نیز از این قاعده ی کلی مستثنی نبوده و بهتر است که برای تعیین میزان دوز و طریقه ی مصرف آن به پزشک گوارش مراجعه کرده و مطابق با دستور آن به مصرف این دارو اقدام و عمل کنید.

اما به طور کلی در صورتی که از قرص فاموتیدین برای ایجاد سوء هاضمه و یا درمان سوزش سر دل استفاده می شود بهتر است که این قرص را در دوز های 40 و یا 20 تهیه کرده و آن را به همراه یک لیوان آب کامل و کافی میل کنید. همچنین دقت داشته باشید که در صورتی که این قرص را جویدنی از داروخانه تهیه نکرده اید از جویدن آن در دهان خودداری کنید و آن را با یک لیوان آب به صورت درسته و کامل قورت دهید.

توجه داشته باشید که در صورتی که این قرص را برای عدم بازگشت اسید و یا سوزش معده مصرف می کنید بهتر است که آن را 15 تا 60 دقیقه قبل از خوردن غذا و یا نوشیدن مایعاتی که می توانند در برگشت اسید معده ی شما نقش داشته باشند مصرف و میل کنید.

همچنین دقت داشته باشید که به طور کلی دوره ی مصرف این دارو به صورت 14 روزه بوده و از مصرف طولانی تر آن بدون مشورت با پزشک پرهیز و خودداری کنید.

از خوردن قرص فاموتیدین در طول شبانه روز بیشتر از دو عدد خودداری کنید مگر آنکه توصیه ی دیگری از پزشک مبنی بر مصرف بیشتر آن داشته باشید.

همچنین بخوانید: طریقه مصرف قرص سیلدنافیل 100 برای مردان

طریقه مصرف قرص فاموتیدین برای ورم معده

قرص فاموتیدین برای سرفه

در ابتدا باید این را بدانید که برخی از مشکلات و بیماری های معده همانند رفلاکس معده که منجر به برگشت غذا و محتویات و یا اسید معده ی شخص به مری او می شوند می تواند باعث ایجاد احساس ترش کردن در دهان و یا سوزش معده فرد شود که در این مواقع برگشت غذا و محتویات و یا اسید معده ی شخص بیمار به مری او منجر به ایجاد واکنشی دفاعی در نای او شده که این واکنش دفاعی برای فرد منجر به ایجاد سرفه هایی می شود.

قرص فاموتیدین نیز برای درمان مشکلات و برخی بیماری های گوارشی در افراد استفاده می شود و به صورت مستقیم نمی تواند در درمان انواع سرفه ها موثر واقع شود اما می تواند در درمان سرفه هایی که به دلیل ایجاد مشکلات گوارشی نظیر رفلاکس معده در فرد بیمار ایجاد شده باشد از طریق درمان مشکلات گوارشی او مفید و موثر واقع شود.

قرص فاموتیدین برای کهیر

اصلی ترین کاربرد داروی فاموتیدین برای درمان مشکلات گوارشی و سوء هاضمه است اما در برخی موارد اندک ممکن است که پزشک از این دارو برای درمان کهیر نیز استفاده کند زیرا که این دارو با کنترل و کاهش هیستامین در بدن فرد بیمار همراه بوده و از همین طریق هم می تواند به کاهش و کم کردن علائم کهیر در بدن شما نقش داشته باشد.

قرص فاموتیدین در بارداری ضرر دارد؟

به طور کلی مصرف بسیاری از دارو ها در مواقع بارداری به دلیل تاثیر مستقیمی که می تواند بر جنین فرد داشته باشد ممنوع می باشد و بهتر است که برای مصرف هر دارویی که می خواهید در هنگام بارداری آن را مصرف کنید حتما با پزشک مشورت کرده و سپس به مصرف و استفاده از این دارو اقدام و عمل نماید.

در خصوص قرص فاموتیدین نیز باید گفت که تا کنون این دارو در مورد انسانی آسیبی به جنین وارد نکرده و موردی در این خصوص مشاهده نشده است اما مورد حیوانی آن آزمایش شده است و تا کنون هم آسیبی به جنین حیوان نرسانده است در مورد سمیت با فاموتیدین هم مورد کمی از آسیب به جنین و سقط آن مشاهده شده است.

همچنین بخوانید: طریقه مصرف قرص مترونیدازول 500 برای عفونت واژن

قرص فاموتیدین در بارداری ضرر دارد؟

عوارض قرص فاموتیدین

قرص فاموتیدین نیز همانند تمامی دارو های دیگر می تواند با بروز عوارضی در برخی افراد همراه شود که از این عوارض می توان به برخی از شایع ترین آن ها همانند: اسهال، گیجی، سردرد و یا حتی یوبوست نیز اشاره کرد.

دقت داشته باشید که برخی از این عوارض ها ممکن است که در برخی از افراد شدید تر خود را نشان دهد که در این موارد این افراد می توانند عوارضی همانند: احساس درد و یا سفتی در عضلات و تغییراتی در میزان ضربان قلب خود به همراه احساس گیجی داشته باشند به ویژه اگر این علائم به همراه ایجاد تب و ادرار تیره و ایجاد خستگی هایی غیر طبیعی در فرد بیمار و یا همچنین ایجاد خون ریزی آسان و تغییراتی در خلق و خوی او همراه بوده باشد باید هرچه سریع تر فرد بیمار را به پزشک ارجاع داد و تحت نظر و مراقبت پزشک قرار گرفت.

ایا قرص فاموتیدین برای کودکان ضرر دارد؟

در این خصوص توجه داشته باشید که کودکان زیر 12 سال به هیچ عنوان به جز مواردی که این دارو توسط پزشک برای آنان تجویز شده باشد نباید آن را به صورت خودسرانه و بدون تجویز پزشک مصرف و استفاده نمایند.

همچنین بخوانید: قرص نئوتادین برای گلو درد

ایا قرص فاموتیدین برای کودکان ضرر دارد؟

سخن آخر

امیدواریم که مطالبی که برای شما در این مقاله امروز در آلامتو تحت عنوان موارد مصرف قرص فاموتیدین چیست؟ طریقه مصرف آن برای ورم معده و سرفه جمع آوری و گرد آوری کرده ایم برای شما مفید و سودمند واقع شوند و از مطاله ی آن لذت برده باشد.


نظر خود را بیان کنید