چگونه با دیگران کنار بیاییم؟

7 نکته برای کنار آمدن با دیگران

کنار آمدن با دیگران

زمینه‌ها و نیازهای شخصی اغلب درگیری‌هایی را ایجاد می‌کند. به عنوان یک فرد، گاهی اوقات یک انتخاب آگاهانه از شما ممکن است باعث ناراحتی دیگران شود. با این حال، با کمی دقت شما می‌توانید در حالی که همه نیز راضی باشند، به اهداف خود برسید.

به گزارش آلامتو به نقل از بیزینس اینسایدر؛ شما نمی‌توانید همه را راضی نگه دارید، اما همکاری و کنار آمدن با یکدیگر برای حل درگیری‌ها، نه تنها همیشه لذت بخش است بلکه می‌تواند یک دوستی را قوی‌تر بسازد.


در اینجا هفت راه برای کنار آمدن با دیگران را می‌آوریم:

  1. راستگو باشید.

مردم به صورت مداوم می‌آموزند که دروغ نگویند، در عین حال بسیاری از آن‌ها هرچه مسن‌تر می‌شوند به اشتراک گذاری حقیقت برایشان سخت‌تر و کم‌تر می‌شود.

البته بسیاری از مردم فکر می‌کنند که صادق هستند و معمولا دروغ نمی‌گویند مگر برای آن چیزی که می‌خواهند به دست بیاورند و یا برای جلوگیری از مشکلات احتمالی. اما همان افرادی که ادعای صداقت دارند، ممکن است در مواقع لزوم سر همکاران و دوستان خود را به صخره بکوبند. البته لازم نیست هر چیزی که به ذهن تان می‌آید را بگویید.

اما صداقت مستقیم در بسیاری از موارد مشکلات را سریعتر حل می‌کند و برای شما احترام بیشتری کسب می‌کند. بصیرت به جلوگیری از آزردگی احساسات و ناراحتی‌های غیر ضروری اجتماعی کمک خواهد کرد.


  1. عادل باشید.

مطالعات نشان داده است که همیشه تقلب کردن، مقدار زیادی در دانشگاه‌های دنیا داشته است. به این معنی است که شما به احتمال زیاد با مردمی در اطراف خود محاصره شدید که به بازی عادلانه اعتقادی ندارند.

در حالی که مچ بسیاری از آن ها هنوز گرفته نشده است، اما در نهایت شانس عقب می‌کشد و فقط انجام یک کار نادرست دیگر باعث انگ خوردن به عنوان یک فریب دهنده می‌‌شود و اعتماد دیگران را از دست می‌دهند.

برای پیدا کردن یک راه سریعتر برای موفقیت و یا یک میانبر برای انجام کارهای ناخوشایند خود، تقلب نکنید. شما می‌دانید که خط اصلی کجاست و به همین دلیل شما نباید از آن عبور کنید.


  1. سوال بپرسید.

بچه‌ها به طور خودکار فرض نمی‌کنند که شخص دیگری تمام پاسخ را می‌داند. آنها گستاخانه می‌پرسند تا وقتی که به جواب و درک کامل برسند. هیچ چیز بدتر از آن نیست که چون شما بیش از حد خجالتی برای سوال پرسیدن بوده‌اید، یک مسیر بی فایده طولانی را برای پیدا کردن جواب طی کنید ، و یا حتی از آن بدتر نتیجه گیری کلی بدون در نظر گرفتن حقایق است.

حس کنجکاوی خود را تشویق کنید. زمانی که شما چیزی را نمی‌دانید به آن اعتراف کنید. با اشتیاق و انرژی برای توضیحات و شفاف سازی سوال بپرسید و به پاسخ گوش دهید.


  1. ظریفانه بازی کنید.

هیچ کسی کامل نیست ، شما باید بردبار باشید و به دیگران احترام نشان دهید ؛ در هر طرح و برنامه‌ای که دارید سعی کنید از افرد متفاوت با شخصیت‌های متفاوت استفاده کنید، آنهایی که بهترین در کار خود هستند! شما مجبور نیستید که با همه دوست شوید یا اینکه همه را دوست داشته باشید اما باید تمام سعی خود را بکنید تا از درگیری‌های غیر ضروری و بچگانه جلوگیری کنید و به خاطر مسائل بی‌ارزش برای برنامه خود مشکل ایجاد نکنید.


  1. سخت نگیرید.

تنها کسی که از کینه رنج می‌برد شخصی است که آن را دارد. یک تلاش هماهنگ برای مقابله با درگیری قبل از رخ دادن آن داشته باشید. سپس یاد بگیرید که ذهن خود را درگیر مسائل بی‌اهمیت نکنید.

این به این معنا نیست که شما باید ساده لوح یا احمق باشید. اما وقت خود را با نفرت داشتن از دیگران، هدر ندهید. با حل و فصل یک درگیری و یا دور شدن از آن، بر روی انجام بهترین کار خود تمرکز کنید.


  1. سعی کنید و دوباره سعی کنید.

وقتی جوان هستید احساس انعطاف پذیری، مقاومت و شکست ناپذیری دارید. کودکان هنگام بازی به طور مداوم به زمین می‌افتند و سپس دوباره به عقب بر می‌گردند و بازی را دوباره اجرا می‌کنند.

با افزایش سن، شما بیشتر به یاد دارید که افتادن درد دارد و لطمه می‌زند و تمایل کمتری به ریسک دارید و در برابر وسوسه مقاومت می‌کنید. همیشه در حال سعی و تلاش باشید، شکست بخورید، و دوباره سعی کنید. اگر چیزی درست کار نمی‌کند، آن را درست کنید.


  1. معذرت خواهی کنید.

وقتی که شما پنج ساله بودید و پدرتان در کنار شما ایستاده بود، عذرخواهی سخت بود. حتی زمانی که بزرگسالان شما را قانع نمی‌کردند، سخت تر می‌شد. اما یک معذرت خواهی صادقانه اغلب یک راه طولانی را درست می‌کند.اگر شما یک اشتباه انجام دهید، فروتنی و قدرت برای اعتراف به آن داشته باشید. و سعی کنید به جای تماس گرفتن یا فرستادن ایمیل، رو در رو آن را انجام دهید.


نظر خود را بیان کنید