سقف کاذب همان طور که از نامش پیدا است، به عنوان سقفی پوششی در صنعت ساختمانی استفاده می شود. سقف های کاذب پوشاننده سقف اصلی ساختمان اند و در زیر سقف اصلی قرار می گیرند. بی شک تحولی عظیم در معماری داخلی با پیدایش انواع سقف کاذب ایجاد شده است. انواع متفاوتی از سقف های کاذب در صنعت ساختمانی تولید شده اند. سقف کاذب چوبی، گچی، فلزی، پی وی سی، شیشه ای، آهنی، کامپوزیت و آلومینیومی از انواع سقف های کاذب هستند که به صورت مشبک یا یک پارچه مورد استفاده قرار می گیرند.

Dropped-ceiling سقف کاذب

سقف کاذب مشبک، از اتصال قطعاتی با ابعاد 30*30، 30*60 و یا 60*60 به وجود می آید. از آن جایی که این سقف به صورت شبکه ایجاد می شود، می توان در آن از انواع تایل های گچی، فلزی، اکوستیک و پی وی سی به صورت ترکیبی استفاده کرد. از مزایای سقف کاذب مشبک باید به نصب آسان و دسترسی به فضای بالای سقف اشاره کرد. در صورتی که هر کدام از تایل ها دچار تخریب شوند، می توان آن بخش را مجددا ترمیم یا تعویض کرد.

سقف کاذب یکپارچه، دارای زیرسازی فولادی سبک است که به سقف اصلی متصل شده است. صفحات روکش دار گچی به زیرسازی فولادی وصل می شود و درزهای میان صفحات، با کمک نوار و بتونه گرفته می شود. پس از درزگیری شاهد سقفی یکپارچه خواهیم بود به همین دلیل به آن سقف کاذب یکپارچه می گویند.

سقف کاذب رابیتس از دیگر سقف های کاذب پرکاربرد در صنعت ساختمانی است. دلیل این که این سقف ها را رابیتس نامیده اند این است که رویه آن متشکل از ورق های گالوانیزه ای است که به آن ها رابیتس می گویند. سقف های رابیتس طرح پذیری بالایی دارند اما به نسبت گچ زیادی مصرف می کنند. برای نصب سقف کاذب رابیتس، در ابتدا جوشکاری و سپس بستن رابیتس و در آخر گچ کاری صورت می گیرد.

سقف کاذب چوبی از سقف های کاذب شیک تر است که مورد استفاده قرار می گیرد. شاید تصور کفپوش های چوبی آسان تر از سقف های چوبی باشد اما بی شک یکی از لوکس ترین و زیباترین سقف های کاذب، سقف های چوبی است. نورپردازی میان این سقف ها، زیبایی سقف های چوبی را دوچندان می کند. در سقف کاذب چوبی، پیش از انجام لمبه کوبی، دورتادور سقف را کلاف کشی و تراز می کنند. شبکه اصلی سقف کاذب چوبی را فولاد و شبکه فرعی آن را چوب تشکیل می دهد.

Dropped-ceiling سقف کاذب

سقف کاذب گچی عموما از شبکه اصلی آلومینیومی تشکیل شده است که قطعات پیش ساخته گچی درون آن قرار می گیرد. نصب سقف های کاذب گچی بسیار سریع و آسان است. طرح های متنوع، تهویه مناسب، عایق صدا و مقاومت در برابر ضربه، از مزایای سقف کاذب گچی است.

سقف کاذب ترکیبی از ترکیب چند نوع سقف کاذب در کنار هم که شکل ویژه ای به سقف می دهند، تشکیل شده است. این سقف ها معمولا برای هتل ها، رستوران ها و فضاهایی که رفت و آمد زیاد است مورد استفاده قرار می گیرد. نورپردازی در این سقف ها در اکثر موارد انجام می گیرد.

استفاده از سقف های کاذب پی وی سی به همراه دیوارپوش های پی وی سی، دکوراسیون بی نظیری را پدید می آورد. سقف کاذب پی وی سی عایق صوت و حرارت است و به صورت مشبک به کار می رود. تایل های پی وی سی ضد حریق اند و تا دمای 80 درجه سانتی گراد ایستادگی دارند.

از انواع سقف های دکوراتیو می توان به سقف کاذب گریلیوم اشاره کرد که از ورق های آلومینیومی و آهنی همراه با ورق های آلیاژی تولید شده اند. نام دیگر سقف گریلیوم، سقف باز است چرا که پس از نصب، قطعات مربعی و مستطیلی بدون هیچ پوششی در داخل یا پشت آن، در کنار یکدیگر قرار گرفته اند. در این سقف ها تاسیساتی که در میان سقف اصلی و سقف کاذب قرار گرفته است به خوبی دیده می شود. از این رو بیشتر از این سقف به صورت ترکیبی با سقف های دیگر استفاده می شود.

شرکت آذران فضانما با دارا بودن انواع سقف کاذب و دیوار پوش و مبلمان اداری با کیفیت، شما را در انتخاب گزینه بهتر همراهی می کند.

www.azaran.com