آنچه که باید در مورد هزینه چاپ کتاب ، چاپ دیجیتال و فیپا بدانید؟
در این مقاله می خواهیم با معرفی چاپ آنلاین 724 به بررسی هزینه چاپ کتاب و نوع چاپ دیجیتال و فیپا بپردازیم برای کسب اطلاعات در این زمینه با ما همراه باشید.
آیا در زمره افرادی هستید که به نوشتن خاطرات روزانه خود علاقه دارید و تصمیم دارید روزی دست نوشته های خود را چاپ کنید؟
آیا به هنر خاصی علاقه مند هستید و قصد دارید در مورد آن کتابی را به چاپ برسانید؟
آیا قصد جمع اوری مطالب علمی و چاپ آن ها در قالب یک کتاب را دارید؟
اگر جز یکی از این افراد هستید و یا به هر دلیل و با هر هدفی قصد چاپ کتابی را دارید، آیا تا کنون به چگونگی چاپ کتاب و مراحل و هزینه های آن فکر کرده اید؟
هزینه چاپ کتاب با 724 چاپ چگونه است؟
724 چاپ یکی از روش های نوین برای محاسبه هزینه چاپ کتاب است در واقع 724 نوعی سسیستم انلاین می باشد که این امکان را در اختیار شما قرار می دهد که از هزینه تمامی مراحل چاپ کتاب مطلع شوید در این سیستم چاپی شما حتی می توانید هزینه ها را براساس تیراژ و کیفیت های مختلف برای چاپ مورد بررسی قرار دهید، 724 همچنین امکان مشاوره رایگان از طریق بخش چت انلاین را در اختیار مشتریان خود قرار داده است و در صورت بروز هر گونه سوالی در این زمینه کارشناسان این مرکز فورا پاسخگوی سوالات شما خواهند بود.
هزینه چاپ کتاب با 724 چاپ به عوامل ذیل بستگی دارد:
- تعداد صفحات کتاب
- قطع کتاب
- تیراژ کتاب
- چگونگی تحویل کتاب های چاپ شده
چاپ دیجیتال چیست؟
با پیشرفت علم و روی کار امدن رایانه ها و پرینترها موجب شد که در صنعت چاپ نیز تغییراتی اعمال شود و چاپ دیجیتال توانست جایگزین روش های دیگر به نام افست و لیتوگرافی گردد این روش از چاپ همچنین موفق شد در تمام دنیا در صنعت چاپ به کار گرفته شود، در چاپ دیجتیالی از نوعی پرینتر حرفه ای برای انجام فرایند چاپ بر روی کاغذ و پارچه استفاده می شود.
ویژگی های چاپ دیجیتال
مهم ترین ویژگی که این روش از چاپ از ان برخوردار است چاپ مستقیم است، به این معنا که در چاپ دیجیتال برخی واسطه ها مانند پلیت ها که در روش های چاپی قبلی وجود داشت از میان برداشته می شوند، از این رو چون دستگاه چاپ قابلیت تنظیم را دارد لذا این امکان برای کاربر فراهم می شود که بتواند تنها یک نسخه را به چاپ برساند، که این امر موجب شده تا چاپ دیجتیال برای زمانی که لازم است اطلاعات متغیری را به چاپ برسانیم بهترین انتخاب باشد که برای این منظور می توان چاپ کارت پرسنلی- کارت دعوت و مانند این ها را مثال زد.
از ویژگی های در خور توجه چاپ دیجیتال می توان انعطاف پذیری آن را نام برد به این صورت که خروجی های چاپگر دیجیتال می تواند با چاپ بعدی آن فرق داشته باشد.
کاغذ و ابعاد مناسب برای چاپ دیجیتال به چه صورت است؟
در چاپ دیجیتال این قابلیت وجود دارد که از انواع مختلف کاغذها مانند تحریر- گلاسه- کتان- فوم و…. استفاده کرد، و در مورد ابعاد کاغذ برای این نوع چاپ لازم است که بدانید در این روش محدودیتی در ابعاد کاغذ وجود ندارد و این یکی از مهم ترین ویژگی های چاپ دیجیتال به شمار می آید.
اما در حالت کلی ابعاد متداول برای این روش چاپی به سه دسته ذیل تقسیم می شود:
فرمت متوسط
ابعاد این فرمت 48*23 سانتی متر است که به آن A3 می گویند از این ابعاد معمولا برای کارت های ویزیت- بروشورها- لیبل- تقویم و… استفاده می شود و برای این منظور از می توان از یکی از انواع چاپگرهای لیزری- جوهرافشان و یا نوری استفاده کرد.
فرمت بزرگ
این فرمت نیز با همان نام A3 خوانده می شود با این تفاوت که عرض آن برابر 150 سانتی متر می باشد در چاپ دیجیتال با این ابعاد نیز می توان از هر کدام از چاپگرهای لیزری- نوری و یا جوهرافشان استفاده کرد. فرمت بزرگ معمولا برای پوستر و مصارف خانگی کاربرد دارد.
فرمت عریض
از این فرمت برای عرض های بیش از 150 سانتی متر استفاده می گردد که برای این منظور می توان بنرهای تبلیغاتی که در فضای باز استفاده می شوند را مثال زد، در این فرمت از چاپ معمولا در انتخاب نوع کاغذ دقت بیشتری می شود زیرا بایستی در برابر عوامل مختلف محیطی بتواند مقاوم باشد.
فیپا چیست؟
منظور از فیپا چیست ، همان فهرست نویسی است که باید قبل از چاپ کتاب انجام شود که ضرورت دارد حتما در شناسنامه کتاب به ثبت برسد، این طرح در سال 1870 پیشنهاد گردید و در سال 1901 به کار گرفته شد و در سال 1971 مورد بررسی مجدد قرار گرفت.امروزه تمامی کشورهای دنیا برای چاپ کتاب طرح فیپا را اجرا می کنند و یکی از مهم ترین مراحل برای چاپ کتاب به شمار می آید.
برای درخواست فیپا باید چگونه عمل کنیم؟
درخواست فیپا فقط از طریق الکترونیکی انجام می شود، لذا ناشران بایستی حتما به عضویت آن در آیند که سامانه برای این افراد شناسه ی کاربری و رمز عبور ارسال می کند.
در مرحله بعد ناشر بایستی درخواست خود را مبنی بر اخذ فیپا به صورت الکترونیکی ارسال نماید و در صورتی که ارسال با موفقیت انجام شود کد رهگیری را دریافت می کند، چنانچه تمامی اطلاعات موردنیاز را به صورت دقیق وارد کرده باشید پس از گذشت چند روز ( معمو لا برای کتاب های چاپ مجدد 3روز و کتاب هایی که برای اولین بار به چاپ می رسند 12 روزکاری زمان می برد) می توانید فیپای کتابتان را از طریق سایت سازمان اسناد و کتابخانه ملی دریافت کنید.
هدف از دریافت فیپا:
- یکنواختی فهرست نویسی و برقراری نظم در سطح کشور
- ساده تر شدن فرایند فهرست نویسی توسط ناشران در تمامی کتابخانه ها
- جلوگیری از انجام امور تکراری
- تسریع روند در پیدا کردن منابع
- حصول اطمینان از درستی آن
- تسریع در ترویج اطلاعات
برای ورود به سایت 724 چاپ میتوانید به دو روش اقدام کنید : 724 چاپ را در گوگل سرچ کنید و یا به صورت مستقیم وارد نشانی www.724chap.com شوید.