علت مرگ پروانه معصومی چه بود

اگر می خواهید بدانید پروانه معصومی بازیگر کیست و علت فوت ناگهانی او را بدانید، این مطلب را انتها دنبال کنید.

علت مرگ پروانه معصومی چه بود؟ بیوگرافی و علت فوت ناگهانی

پروانه معصومی بازیگر با سابقه کشور روز ششم آذر ماه سال 1402 در گذشت. بسیاری از ما با چهره این بازیگر در سریال های تلویزیونی آشنا هستیم. در این پست از آلامتو می گوییم علت مرگ پروانه معصومی چه بود و به ارائه بیوگرافی مختصری از ایشان می پردازیم.

علت مرگ پروانه معصومی چه بود؟

پروانه معصومی از بازیگران پرسابقه و پیشکسوت ایرانی که در چند سال اخیر استان گیلان را برای زندگی انتخاب کرده بود، ششم آذرماه در سن 78 سالگی در گیلان از دنیا رفت. او ساعات پایانی عمر را در بیمارستانی در شهر صومعه سرا بود. آنطور که نعیمه نظام دوست یکی دیگر از بازیگران که با وی رابطه دوستانه داشته به رسانه ها اعلام کرده است، خانم معصومی به علت عارضه پارگی روده چندین روز در بیمارستان بستری بوده است و در نتیجه تشدید عفونت ریوی به آی سی یو منتقل شده اما متاسفانه با وجود مراقبت های لازم، از دنیا رفت.

از آخرین آثار خانم پروانه معصومی می توان به بازی در سریال “کنار پروانه ها” به کارگردانی داریوش یاری در سال 1400 اشاره کرد که از شبکه دو سیما پخش شد.

علت مرگ پروانه معصومی چه بود؟

بیوگرافی پروانه معصومی

سکینه کبودرآهنگی که پس از انقلاب با نام هنری “پروانه معصومی” شناخته میشد، در سال 1323 در تهران متولد شد. او در رشته زبان های خارجی از دانشگاه ملی ایران فارغ التحصیل شده بود. خانم معصومی زمانیکه 22 سال داشت برای ادامه تحصیل به کشور آلمان رفت و در سال 1349 و در 26 سالگی در همانجا با مسعود معصومی, عکاس متولد 1316 آشنا و به عنوان مدل به همکاری با وی پرداخت. این آشنایی در نهایت منجر به ازدواج این دو شد که نتیجه این ازدواج فرزند پسر به نام نیما است. زندگی مشترک خانم بازیگر و آقای معصومی دوام زیادی نداشت و پس از مدتی از هم جدا شدند. آقای معصومی در سال 1395 و در سن 79 سالگی در ایران از دنیا رفت.

بیوگرافی پروانه معصومی

سابقه بازیگر پروانه معصومی

پروانه معصومی پس از بازگشت به ایران با حمایت همسر خود برای اولین در سال 1350، و در 27 سالگی جلوی دوربین رفت. اولین حضور او بازی در فیلم “بیتا” به کارگردانی هژیر داریوشی بود که فرصت همبازی شدن با بازیگرانی از جمله گوگوش و عزت الله انتظامی را به همراه داشت.

پس از آن در سال 1351 به عنوان بازیگر نقش اول در فیلم “رگبار” به کارگردانی بهرام بیضایی ایفای نقش کرد.

تا قبل از اتقلاب 1357، او در فیلم های سینمایی دیگر به اسامی “مینا”، “رگبار”، “شهر قصه”، “غریبه و مه” و “کلاه” بازی کرد. خانم معصومی به خاطر بازی در این فیلم‌ها در برخی از جشنواره‌های درباری پهلوی نیز حضور داشت.

پروانه معصومی در حدود پنج سال پس از انقلاب، در سال 1363 با حضور در فیلم “گل های داوودی” به کارگردانی رسول صدر عاملی به صحنه سینما بازگشت. او بخاطر بازی خوب در این فیلم جایزه بهترین بازیگر زن را در جشنواره فیلم فجر از آن خود کرد.

خانم معصومی در سال 1367نیز بخاطر بازی در فیلم “جهیزیه ای برای رباب” به کارگردانی سیامک شایقی جایزه بهترین بازیگر زن را بدست آورد.

اولین تجربه بازیگری ایشان در تلویزیون به سال 1366 برمی‌گردد که در سریال “کوچک جنگلی” به کارگردانی بهروز افخمی حضور داشت. او طی سال های بعد نقش های زیادی را در سریال  های تلویزیونی ایفا کرد.

سابقه بازیگر پروانه معصومی

نظر خانم پروانه معصومی درباره حجاب

خانم معصومی درباره حجاب گفته بود: ” من خیلی آدم با حجابی نیسم، نه پیش از انقلاب حجاب دارم و نه حالا خودم را می پیچانم، من اعتقاد دارم حجاب آدم باید ذاتی باشد. احساس می کنم شخصی که وقیح است و حجاب درونی ندارد، هر طور که خود را بپوشاند فرقی ندارد و مشخص است که حجاب واقعی ندارد. ”

خانم پروانه معصومی در مصاحبه عضویت خود را در بسیج هنرمندان مطرح کرده بود. وی گفته بود: “عضو بسیج هنرمندان هستم و برای کارهای هنری خود خط مشی خاص را دنبال می کنم و سعی من بر آن است که از آن مسیر خارج نشوم، به همین علت نیز در بسیج هنرمندان عضو هستم. من برای بسیجی ها احترام ویژه‌ای قایل هستم و اعتقاد دارم که آنها یاور مردمند به خصوص بسیجیان جهادگر که قابل تحسینند.”

همچنین ایشان درباره دیدار با رهبری به رسانه ها گفته بود: “من دیدارهای متعددی با رهبر داشته‌ام که با میل شخصی بوده است. حتی به من گفتند الزامی برای حضور با چادر ندارید اما خواست خودم که با چادر به دیدار ایشان بروم و به رهبرم علاقمندم.”

نظر خانم پروانه معصومی درباره حجاب

سخن آخر

امیدواریم این مطلب از آلامتو با موضوع علت مرگ پروانه معصومی چه بود؟ بیوگرافی و علت فوت ناگهانی برای شما همراهان سایت قابل توجه بوده باشد و توانسته باشید به پاسخ سوالاتی که داشتید برسید.


نظر خود را بیان کنید