چله کلیمیه برای حاجت و ازدواج

ماه ذی القعده فرارسیده است و یکی از مجربترین چله های آن، چله کلیمه برای حاجت است. در این مطلب شما را با طریقه و زمان این چله آشنا می کنیم.

چله کلیمیه چیست؟

در میان چله های مختلفی که برای رسیدن به حاجات توصیه شده است، چله کلیمه در ماه ذی القعده یکی از مهمترین این چله ها است. در ادامه این مطلب از آلامتو طریقه گرفتن چله کلیمه را برای ازدواج توضیح داد و می گوییم این چله چه زمانی باید انجام شود.

همچنین بخوانید: طریقه ختم ذکر یونسیه برای ازدواج، حاجت و گشایش کار

چله کلیمیه برای حاجت و ازدواج چگونه است؟

ماه ذی القعده از ماه های حرام است که در قرآن نیز به آن اشاره شده است. در روایت از سید بن طاووس آمده است که ماه ذی القعده آن زمان که سختی ها شدت یابد، وقت اجابت دعا است. چله کلیمیه از مجربترین چله ها برای حاجت و ازدواج است.

چله کلیمه به چله حضرت موسی نیز شناخته می شود و در ماه مبارک ذی القعده انجام می گیرد. این چله برای حاجت روایی و ازدواج آسان سفارش شده است. در خصوص انجام این چله در قرآن آمده است. حضرت آیت االله جوادی آملی درباره فلسفه این چله می فرماید: ” از ابتدای ذی القعده تا دهمین روز از ذی الحجه که اربعین موسی کلیم است، زمان چله نشستن است و به اصطلاح بهار این چله است. حضرت موسی کلیم الله 40 شبانه روز مهمان خداوند بود.

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

وَ وَاعَدْنَا مُوسَی ثَلاَثِینَ لَیْلَهً وَ أَتْمَمْنَاهَا بعَشْرٍ فَتَمَّ مِیقَاتُ رَبِّهِ أَرْبَعِینَ لَیْلَهً وَ قَالَ مُوسَی لِأَخِیهِ هَارُونَ اخْلُفْنِی فِی قَوْمِی وَ أَصْلِحْ وَ لاَ تَتَّبعْ سَبیلَ الْمُفْسِدینَ ﴿اعراف:۱۴۲﴾

و ما به موسى، سى شب وعده گذاشتیم; سپس آن را با ده شب (دیگر) تکمیل نمودیم; به این ترتیب، میعاد پروردگارش (با او)، چهل شب تمام شد. و موسى به برادرش هارون گفت: «جانشین من در میان قومم باش. و (آنها را) اصلاح کن!

همچنین بخوانید: ختم بسم الله الرحمن الرحیم از ایت الله بهجت برای حاجت، ازدواج و ثروت

طریقه چله کلیمیه گرفتن


طریقه چله کلیمیه گرفتن چگونه است؟

وقتی صحبت از چله کلیمیه می شود، مهمترین موضوع خودسازی و تهذیب نفس است. برخی از مهمترین آدابی که باید در طول این چله حفظ شود مراقبت از زبان برای گفتن حرف بد یا خوردن مال حرام است. مومن باید در این ایام چشم و گوشش را محفوظ دارد و به انجام کارهای نیک مشغول باشد. این چله از ابتدای ذیقعده شروع می شود و تا روز عرفه (عید قربان) ادامه دارد. توصیه شده است رای انجام آن در دهه اول هر شب بین نمازهای مغرب و عشاء، دو رکعت نماز به جا آورده که در هر رکعت از آن سوره حمد، سوره توحید و آیه زیر خوانده شود:

(و واعدنا موسی ثلثین لیله و اتممناهها بعشر فتمّ میقات ربّه اربعین لیله و قال موسی لأخیه هارون اخلفنی فی قومی و اصلح و لا تتّبع سبیل المفسدین)

از دیگر سوره ها و مناجات هایی که در این ایام سفارش شده است می توان به سوره محمد، فتح، فجر و طه اشاره کرد. همچنین دعاهایی از جمله زیارت جامعه کبیره، زیارت جامعه صغیره، زیارت وارث، زیارت عاشورا، حدیث کساء خوانده شود. مداومت بر 1000 مرتبه ذکر لا اله الی الله و 303 مرتبه ذکر یا بصیر، 350 مرتبه صلوات، 100 مرتبه ذکر “رب ادخلنی مدخلأ صدق واخرجنی مخرج صدق وجعلنی من لندک سلطانأ نصیرأ” و 70 مرتبه استغفار نیز از اذکار توصیه شده در این چله است.


چله کلیمیه چه زمانی است؟

بهترین زمان چله کلیمیه از اولین روز ذی القعده است تا 40 روز متوالی و روز آخر این چله دهم ذی الحجه است. این چهل روز در سال 1402 مصادف است با 31 اردیبهشت تا 8 تیر.

همچنین بخوانید: طریقه ختم انعام برای حاجت فوری، ازدواج، شفای مریض و مرده

سخن آخر

امیدواریم این مطلب از آلامتو با موضوع چله کلیمیه برای حاجت و ازدواج چگونه است و چه زمانی انجام می شود و طریقه چله گرفتن مورد پسند شما همراهان سایت قرار گرفته باشد.