شب نوزدهم ماه رمضان ۱۴۰۳ چند شنبه و چه روزی است؟


شب نوزدهم ماه رمضان ۱۴۰۱ چند شنبه است

برای آگاهی از اینکه شب نوزدهم رمضان ۱۴۰۳ چند شنبه است و چه مناسبتی دارد، ادامه مطلب را مطالعه کنید.

شب نوزدهم ماه رمضان اولین شب قدر

شب قدر 19 رمضان اولین شب قدر است که از با برکت‌ترین و عالیترین شب هاست. خواندن نماز در این شب برتر از نماز هزار ماه است. سرنوشت سالیانه انسان‌ها در این شب رقم می‌خورد. فرشتگان به اذن خداوند (عج) بر روی زمین فرود می آیند و امام زمان را می خوانند و آنچه (از جانب خداوند) برای همگان مقرر شده است به حضور آن حضرت عرضه می شود. سرنوشت ما تا حد زیادی در همین شب قابل تغییر است و خیلی به ما بستگی دارد که چگونه تصمیم بگیریم از تک تک لحظات این ماه مبارک رمضان استفاده کنیم.

تاریخ نوزدهم ماه رمضان سال ۱۴۰۳ چند شنبه و چندم است؟

تاریخ دقیق نوزدهم ماه رمضان در تقویم شمسی:

تاریخ دقیق نوزدهم ماه رمضان در تقویم شمسی ۱۴۰۳ مصادف است با:

شنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۳

۱۴۰۳/۰۱/۱۱


تاریخ دقیق نوزدهم ماه رمضان در تقویم میلادی:

تاریخ دقیق نوزدهم ماه رمضان در تقویم میلادی 2024 مصادف است با:

Saturday, March 30, 2024

2024-03-30


روز دقیق نوزدهم ماه رمضان در تقویم قمری:

روز دقیق نوزدهم ماه رمضان در تقویم قمری 1445 مصادف است با:

‫السبت‬، ١٩ رمضان ١٤٤٥

۱۴۴۵/۰۹/۱۹

همچنین بخوانید: اعمال مخصوص، نماز و دعای شب 23 ماه مبارک رمضان چیست؟

شب نوزدهم ماه رمضان 1401

شب نوزدهم ماه رمضان ۱۴۰۳

شب نوزدهم ماه رمضان ۱۴۰۲ مصادف با روز شنبه، ۱۱ فروردین است. این شب به عنوان اولین شب قدر در نظر گرفته می‌شود و اعمال مخصوص خود را دارد. دوری از گناه، استغفار، خواندن نماز بسیار، قرائت قرآن، اعتکاف، دادن زکات، صدقه، افطاری دادن به مسلمین و … از اعمال توصیه شده در این شب مبارک و برجسته است. سفارش شده است که این شب را زنده نگه داشته و آن را به احیا و شب بیداری بگذارنیم.

شب 19 رمضان چه مناسبت تاریخی دارد؟

شب 19 رمضان سال 40 هجری قمری آغاز یکی از بزرگترین خسارات بشریت بود. مردی که همه چیزش را به دیگران داده بود، مظلوم واقع شده بود، اما هرگز به انتقام فکر نمی‌کرد، دشمنانش را می بخشید، ضعیفان را یاری می کرد و یتیمان را پدر می کرد، برای ملاقات با پروردگارش آماده می شد. در این شب مردی فاسق و ناپاک قرار بود دست های خود را به خون امیرالمومنین(ع) آغشته کرد.

امام علی (ع) در نوزدهم ماه رمضان سال چهل هجری قمری برای نماز صبح به مسجد کوفه آمد. اذان گفته شد و ایشان به امامت جماعت مشغول شدند. عبدالرحمن بن ملجم در حال تظاهر به نماز، پشت سر حضرت علی (ع) ایستاد و هنگامی که حضرت علی (ع) در حال سجده بود، عبدالرحمن بن ملجم شمشیر خود را بر فرق سر ایشان وارد کرد. زخم عمیقی بر سر امام علی (علیه السلام)  ایجاد شد که علت شهادتشان بود.

همچنین بخوانید: عکس پروفایل شب قدر + عکس نوشته های جدید و خاص برای استوری

شب نوزدهم ماه رمضان ۱۴۰۱

پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) قتل حضرت علی (ع) و مسائل آن حضرت را پیشگویی کرده بود. در مورد حضرت علی (علیه السلام) فرموده بود: «یا علی! من در برابر چشمانم ریش تو را با خون پیشانیت رنگ آمیخته می‌بینم».

حضرت علی (ع) را در بهترین زمان، یعنی ساعت قیام در پیشگاه خداوند متعال، در بهترین روزها، در حالی که ماه رمضان روزه بود، به شهادت رساندند. ایشان سه روز از زخم خود رنج برد و در 21 ماه مبارک رمضان (ماه رمضان) در سن 63 سالگی به شهادت رسید.

سخن آخر

با آگاهی از تاریخ دقیق شب نوزدهم ماه رمضان ۱۴۰۳ می‌توانیم این شب را به دعا و مناجات گذرانده تا با تزکیه نفس و پاکسازی جسم و روح از گناهان، سال جدید را بدون بار سنگین گناهان آغاز کنیم. با درک ارزش و اهمیت این شب قدر حداکثر بهره را از آن برده و حاجات خود را از درگاه پروردگار قادر و متعال بخواهیم.


☀ فال روزانه بر اساس ماه تولد