انشاء در مورد خواب و رویا

10 انشای عالی با موضوع خوابیدن

انشا در مورد خواب و رویا

خواب یکی دیگر از مسائل مهم در زندگی انسان است که میتواند برای موضوع انشای شما یک گزینه ایده آل باشد.

در این بخش مقالات مرتبط با خوابیدن را برای شما گردآوری کرده ایم تا بتوانید از ترکیب آنها انشاء خود در مورد خوابیدن را آماده کنید.

آیا شما سحرخیز هستید؟ کمال گرایید؟ برونگرایید؟ ” نوع شخصیت” شما می‌تواند در زمان بیداری و هشیاری تاثیر زیادی روی شیوه تعامل شما با دنیا داشته باشد، اما روی عادات خواب شما هم اثراتی به جا می‌گذارد.

وقتی پای الگوهای خواب به میان می آید، صفات شخصیتی تبدیل به فاکتوری مهم و تعیین کننده می‌شود. یعنی طرز رفتارما می‌تواند وقتی که خواب هستیم به طرز نامحسوس و زیرکانه‌ای روی ما تاثیر بگذارد.

ادامه مقاله: روانشناسی خواب

1. در هر سن چقدر خواب لازم است؟

خواب

خواب نقش مهمی در سلامت بدن ما ایفا می کند و همه ما به خواب کافی احتیاج داریم اما مقدار نیاز بدن ما به خواب ، در سنین مختلف متفاوت است .

نوزادها ( تا ۶ ماه)

نوزادان به طور معمول روزانه به ۱۶ ساعت خواب احتیاج دارند و در طول شبانه روز سه تا چهارنوبت می خوابند.

۶ تا ۱۲ ماه

نوزادهای ۶ تا ۱۲ ماهه شبها به طور معمول حدود ۱۱ ساعت می خوابند و حدود سه ساعت خواب نیمروزی دارند.

کودکان ۱ تا ۳سال

کودکان نوپا بین ۱۰ تا ۱۳ ساعت می خوابند و ممکن است به خواب نیمروزی هم احتیاج نداشته باشند اما اگر فرزند شما در طول روز بد خلقی می کند توصیه می شود که خواب نیمروزی هم داشته باشد. معمولا” وقتی کودکان دندان در می آورند دچار بی خوابی و مشکل خواب می شوند.

۳ تا ۷ سال (قبل از دبستان)

کودکان در این سنین در طول شبانه روز به ۱۰ تا ۱۲ ساعت خواب احتیاج دارند.

۷ تا ۱۱ سال (سالهای اول دبستان )

بچه ها در سنین آغاز دبستان معمولا” در حدود ۹ ساعت خواب احتیاج دارند اما ممکن است برخی از آنها به خواب بیشتری احتیاج داشته باشند.

۱۱ تا ۲۰ سال (نوجوانان)

نوجوانان به ۸ تا ۹.۵ ساعت خواب در طول شبانه روز احتیاج دارند اما بیشتر آنها به اندازه کافی نمی خوابند . خواب کم باعث می شود که آنها دچار مشکلات حافظه شوند و در مدرسه نتوانند به طور کامل روی درسهایشان تمرکز کنند بنابراین والدین باید روی استراحت شبانه خوب و کافی نوجوانانشان تاکید کنند.

بزرگسالان

بیشتر بزرگسالان به ۷ ساعت خواب شبانه احتیاج دارند و اگر کمتر از ۵ ساعت بخوابند ، کاهش قابل توجهی در عملکرد ذهنی آنها ایجاد می شود .

افراد مسن

معمولا” افراد مسن برای به خواب رفتن و راحت خوابیدن در طول شب با مشکلات زیادی روبرو می شوند اما خواب مورد نیاز آنها در طول شبانه روز مثل بزگسالان یا نوجوانان است.


2. بخت یا فلج خواب چیست؟

«توی خواب عمیقی بودم تا اینکه احساس کردم یک چیزی روی سینه‌ام سنگینی می‌کنه. به همین دليل خواستم که بیدار شم اما نمی‌تونستم؛ ضربان قلبم تند شده بود و نفسم هم تنگ. تقلای زیادی می‌کردم اما اصلا نمی‌تونستم هیچ تکانی بخورم. جالب اینجاست که همسرم صبح آن روز به من گفت سعی می‌کردم با تقلای زیاد دمپایی پای تخت را بردارم و به طرف کسی پرتاب کنم.

ظاهرا بعد از اینکه حس حرکتی‌ام برگشته بود سعی داشتم اون چیز سنگینی که روی قفسه سینه‌ام بود را از خودم دور کنم. او که این صحنه را دیده‌بود من را تکان داده بود و بیدارم کرده بود وقتی از خواب بیدار شدم به شدت ترسیده بودم و در عین حال احساس تشنگی بسیار زیادی می‌کردم.»

شاید برای شما هم تجربه‌هایی از این دست پیش آمده باشد؛ مشکلی که اصطلاح علمی‌اش«فلج خواب» است و ایرانی‌ها آن را «بختک» می‌نامند. تقریبا به تعداد فرهنگ‌هایی که در جهان وجود دارد، اسامی مختلفی برای این مشکل ایجاد شده و طی قرن‌ها، انواع اجنه، اهریمن‌ها و نفرین‌ها مقصر دانسته شده‌اند.

پزشکان می‌گویند اغلب آنچه به عنوان بختک در میان عموم مردم رایج است، پدیده‌ای موسوم به «فلج خواب» است.

ادامه مقاله: فلج خواب چیست؟

3. تاثیرات شگفت‌انگیز خواب سرِ ساعت همیشگی

متن با موضوع خواب

پژوهشگران دانشگاه واشنگتن دریافته‌اند، زمان خواب، درست به اندازه مقدار خواب اهمیت دارد. ایلیا کاراتسورئوس، استاد دپارتمان فیزیولوژی یکپارچه‌سازی و علم اعصاب، چرخه خواب و بیداری موش‌ها را تغییر داد و مشاهده کرد با این‌که خواب کافی داشتند، اما کیفیت خوابشان ضعیف بود.

این موش‌ها واکنش‌های اختلال ایمنی هم از خود نشان دادند، که بیشتر آنها را درمعرض بیماری قرار داد. به گفته کاراتسورئوس، این نتایج نشان‌دهنده یک عدم سازگاری آشکار در سیستم خواب است که به مرور زمان می‌تواند پیامدهای جدی برای ارگانیسم سلامت در بر داشته باشد.

بیشتر مطالعات مربوط به خواب، روی تاثیرات اختلال خواب یا مقدار کلی خواب موردنیاز جانداران متمرکز شده بودند.

پژوهش کاراتسورئوس و همکارانش، که در journal Brain, Behavior and Immunity منتشر شده، نگاهی نادر به فرایند شبانه‌روزی است؛ این فرایند، ساعتی فعال در مغز است که ریتم پردازش‌های بیولوژیکی گوناگون را کنترل می‌نماید. این چرخه، در ارگانیسم‌هایی وجود دارد که بیشتراز بیست و چهارساعت زنده هستند، شامل گیاهان و ارگانیسم‌های تک سلولی.

در این تحقیق، موش‌های مختل‌شده، در بعضی موارد کاهشی در واکنش‌های ایمنی یا در بعضی موش‌ها واکنش‌های بیش‌ازحدفعال داشتند. یعنی تغییر در چرخه شبانه‌روزی، توانایی آنها را برای مبارزه با بیماری کمتر کرده و درنتیجه مستعد بیمار شدن نمود. تحقیقات در این سیستم، معانی ضمنی برای زندگی مدرن دارد. اختلال در چرخه شبانه‌روزی، در جامعه مدرن ما به دلیل روشنایی در شب، کارهای شیفتی، جت‌لگ، و حتی نورآبی متساطع از تلفن‌های همراه و تبلت‌ها، همه جا و همیشه وجود دارد.


4. چرا خواب های بد میبینیم؟

چرا خواب (رویا) می‌بینیم؟ این سوال ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد؛ خواب یکی از مهم ترین و اثرگذارترین مسائل بر سلامت روح و جسم هر موجود زنده است.

بهترین خواب برای بزرگسالان حداکثر 8 ساعت در طول شب است.

بایستی تمام عوامل مزاحم و مختل کننده فرآیند خواب که سبب دیدن رویاهای بد و استرس زا می شوند، رفع گردند تا سطح سلامت بدن و در نتیجه سطح کیفیت زندگی ارتقا یابد.

ادامه مقاله: چرا خواب بد میبینیم؟

5. چرا زنان نسبت به مردان به خواب بیشتری نیاز دارند

انشا در مورد خواب

هرچند هرکسی باید سعی کند خواب کافی داشته باشد، اما تحقیقی جدید از دانشگاه دوک نشان داده کمبود خواب می‌تواند برای زنان خطرناک‌تر از مردان باشد. پژوهشگران این‌گونه استنباط کردند که کمبود خواب و استراحت، پیامدهای جسمی و ذهنی بیشتری روی زنان دارد.

یافته‌های این مطالعه می‌تواند توصیه‌هایی لازم برای سلامت زنان ارائه دهد، مخصوصا آنهایی که ریسک بالاتری در بیماری‌های قلبی و بیماری‌های روانی گوناگون دارند. این پژوهش به سرپرستی مایکل بروس، کارشناس خواب و روانشناس بالینی، تاثیرات استراحت ناکافی روی زنان و مردان را ارزیابی و سنجش کرد.

یکی از محققان اعلام کرد:” ما دریافتیم برای زنان، خواب ناکافی ارتباط قوی با میزان بالایی از آزردگی روانی، پرخاشگری شدید، افسردگی و خشم دارد. اما این احساسات ارتباطی با همین میزان کمبود خواب در مردان نداشت. این اولین شاهد تجربی است که مشاهدات ما را درباره نقش جنسیت و تاثیراتش روی خواب و سلامتی ساپورت می‌کند”.

زنانی که اختلالات خواب در آنها شدیدتر بود، میزان بالایی از پروتئین واکنشی سی و اینترلوکین 6 در آنها مشاهده گردید که معیارهای التهاب مربوط به ریسک بالای بیماری قلبی هستند.

هرکسی به چه میزان خواب نیاز دارد؟

فاکتورهای بیولوژیکی زیادی وجود دارند که تعیین کننده مقدار خواب لازم برای هر فرد هستند. بااین‌حال، بسیاری از کارشناسان عقیده دارند مقدار خواب مورد نیاز هر کسی به مقدار انرژی ذهنی مصرفی‌اش در روز بستگی دارد و به باور آنها، زنان بیشتر از مردان انرژی ذهنی صرف می‌کنند.

به گفته جیم هورن، مدیر مرکز تحقیقات خواب و دانشگاه Loughborough در انگلستان، یکی از عملکردهای اصلی خواب این است که به مغز اجازه ریکاوری و ترمیم خودش را می‌دهد. در مدت خواب عمیق، قشرخارجی مغز، یعنی بخشی که مسئول افکار، حافظه، زبان و … است، از حواس رها شده و به حالت ریکاوری می‌رود.

در طول روز هرچه بیشتر از مغزتان استفاده کرده باشید، بیشتر به ترمیم نیاز خواهد داشت و متعاقبا شما به خواب بیشتری نیاز دارید. زنان توانایی انجام چندکار همزمان را دارند، آنها در یک لحظه کارهای زیادی انجام می‌دهند و انعطاف‌پذیرند و بنابراین بیشتر از مردان از مغزشان کار می‌کشند.

بهداشت خواب‌تان را ارتقاء دهید

با این‌که بزرگسالان آمریکایی به‌طور متوسط نیاز به 7 تا 9 ساعت خواب شبانه دارند، اما بسیاری از آنها می‌گویند به‌طور مرتب چنین اتفاقی نمی‌افتد. طبق اعلام موسسه ملی خواب، اگر شما برای داشتن خواب کافی درجدالید، مهم است که الگوی خوبی برای بهداشت خواب داشته باشید، یعنی عاداتی که به کیفیت بهتر خواب کمک خواهند کرد.

برخی از این عادات شامل این موارد می‌شود:

  • در طول روز بیشتر از سی دقیقه چرت نزنید؛
  • اجتناب از محرک‌هایی مانند کافئین نزدیک به زمان خواب؛
  • ورزش کافی
  • استفاده کافی از نور طبیعی
  • و اختصاص تخت خواب فقط به خواب، نه فعالیت‌های زمان بیداری مانند تماشای تلویزیون یا مطالعه.

6. تحقیق درباره خواب دیدن

مسائل بسیاری در مورد خواب دیدن وجود دارد که ما آنها را درک نمی‌کنیم. فقط در این حد می‌دانیم که تغییراتی در مغز اتفاق می‌افتند و البته چند حدس در مورد چون و چرای این تغییرات داریم، اما حتی متخصصان هم تنها نظریاتی در مورد جوانب مختلف خواب و رویاپردازی دارند و چندان قطعیتی در بین آنها وجود ندارد.

برای مدت زمان زیادی خواب را به عنوان یک روش برای پردازش، مرتب و ذخیره ساختن اتفاقات روز می‌دیده‌اند. اکنون نیز تحقیقات بیشتر و بیشتری از این نظریه پشتیبانی می‌کنند.

به گفتۀ روبین نایمان، یک روانشناس کلینیکی متخصص در زمینه خواب و رویا، “ذهن را به عنوان یک دستگاه گوارش دوم تصور کنید. در این استعاره، مغز در شب اطلاعات را قورت داده، هضم کرده، موارد مهم را جدا می‌کند، و البته درست مثل دستگاه گوارش، باقی را دور می‌ریزد.

آنچه که ذهن ما حفظ می‌کند تبدیل به بخشی از آن کسی که هستیم می‌شود.” پس طبق گفتۀ او رویاپردازی در واقع سیستم گوارش مغز ما است.

اما مسائل بسیاری در مورد رویاپردازی وجود دارد که ما خیال می‌کنیم از آنها با خبریم. در ادامۀ این مقاله مواردی از حقایق و افسانه‌های دروغین در مورد رویاها را برای شما می‌آوریم.

ادامه مقاله: دانستنی در مورد خواب

7. چرا زنان راحت نمیخوابند؟

رابطه خواب و تناسب اندام

گروهی از روانشناسان در آمریکا با انجام یک مطالعه آماری جدید دریافتند که 30 درصد از زنان بیشتر مواقع شب‌ها به دلیل نگرانی‌های مالی بیدار می‌مانند و به مسائل ‌مالی فکر می‌کنند درحالی که مردها معمولا در صورت بیدار ماندن هنگام خواب به چیزی فکر نمی‌کنند.

به گزارش خبرگزاری ایسنا، در این مطالعه که از سوی مرکز آمار مانیلا. کام انجام شده عادات 1000 زن و مرد در آمریکا با درآمد متوسط بررسی شده است. این بررسی حاکیست دومین دلیلی که زنان را در شب بیدار نگه می‌دارد استرس کاری و دسته‌بندی کارهای روز بعد است.

به گزارش روزنامه دیلی میل، این مطالعه برای اولین بار نشان داد که کارهای منزل هنوز اصلی‌ترین مسئولیت زنان شاغل محسوب می‌شود.

همچنین در این بررسی معلوم شد زنان از بی‌برنامگی بسیار بیشتر از مردها آسیب می‌بینند.

وقتی همه چیز برنامه‌ریزی شده است 50 درصد از زنان احساس آرامش و 40 درصد آنها احساس خوشحالی می‌کنند در حالی که این آمار در مردان به ترتیب 41 و 37 درصد است.


8. پتوی‌تان را سنگین‌تر کنید تا بهتر بخوابید!

متن انشاء با موضوع خواب

یک خواب خوب شبانه تنها به جای خواب‌تان بستگی ندارد؛ بلکه به چیزی که زیرش می‌خوابید هم ربط دارد. تحقیقی جدید نشان داده نوع پتویی که شب‌ها استفاده می‌کنید می‌تواند روی کیفیت خواب‌تان تاثیر بگذارد. درحقیقت، پتوهای سنگین‌تر، خیلی از مواقع خواب عمیق‌تر و آرام‌تری را دربردارند.

جریان چیست؟

فشارلامسه عمیق، حسی از تماس است که از آغوش، نگه‌داشتن و فشرده شدن نشات می‌گیرد. ثابت شده که استفاده از پتوی سنگین، درمانی موثر برای کمک به تسکین اضطراب و آرام‌کردن بچه‌های اوتیسمی می‌باشد، درواقع پتوی سنگین، تاثیر آغوش و آرمیدگی را همانند سازی می‌کند.

وزن پتوی سنگین، نقاط فشار موجود در بدن را فعال می‌کند و حسی ناخودآگاه از امنیت می‌دهد که موجب ترشح دوپامین و سروتونین می‌گردد. این ترکیبات، سیستم عصبی پاراسمپاتیک را فعال می‌کنند. درنتیجه، احساس استرس، ترس و اضطراب جایش را به ریلکسیشن و احساس امنیت می‌دهد.

مطالعه‌ای که نتایجش در سال 2012 در Australasian Psychiatry منتشر شده می‌گوید:

افرادی که از پتوهای سنگین استفاده کرده بودند، نسبت به کسانی که این‌کاررا نکرده بودند، کاهش چشمگیرتری در ناراحتی و میزان اضطراب داشتند. همچنین Occupational Therapy تحقیقی را منتشر کرد که نشان می‌داد :

33درصد شرکت‌کنندگان وقتی از پتوی سنگین استفاده کرده بودند، فعالیت سیستم‌های مغزی رفتاری(EDA) آنها کاهش یافته بود، 63درصد هم اضطراب‌شان کمتر شده بود و 78درصد هم پتوی سنگین را به‌عنوان شیوه‌ای برای آرامش ترجیح می‌دادند.

تاثیرات دیگر

پتوی سنگین، غیر از کاهش استرس و بهبود خواب، به حفظ عملکرد مناسب حافظه کمک می‌نماید چون خواب، حافظه‌ای را که شما در طول روز شکل داده‌اید تقویت می‌نماید. همچنین کمک می‌کند تا حافظه‌های جدید را هم به حافظه‌های قبلی ربط دهید.

دکتر متیو واکر، دانشمند خواب در دانشگاه برکلی کالیفرنیا می‌گوید:” ما فهمیده‌ایم که خواب پیش از یادگرفتن کمک می‌کند تا مغزتان برای اطلاعات اولیه حافظه آماده شود. و بعد، خواب بعد از یادگیری هم برای کمک به ذخیره و تثبیت اطلاعات جدید در ساختارمغز ضروری است، یعنی کمتر احتمال دارد فراموشش کنید.”

برای چه کسانی خوب است؟

پتوهای سنگین برای اشخاصی که این مشکلات را دارند مناسب است:

  • اختلال دوقطبی
  • اختلال تنش‌زای پس از رویداد(PTSD)
  • اختلال کم‌توجهی- بیش‌فعالی (ADHD)
  • اختلالات خواب
  • اضطراب
  • افسردگی
  • شوک عاطفی
  • پارانویا

طرز استفاده

وزن پتوی شما کاملا شخصی و ذهنی است. بیشتر بزرگسالان وزن بین 15 تا 30 پوند را ترجیح می‌دهند. این وزن، مناسب و ایمن است چون عملکردهای حیاتی بدن را مختل نمی‌کند.

کودکان و برگسالان مسن‌تر باید پیش از استفاده از پتوی سنگین، با پزشک مشورت نمایند. همچنین افرادی که مشکلات تنفسی، گردش خون و یا موارد دیگر دارند نیز باید با پزشک مشورت کنند.


9. اهمیت خواب در فصل سرماخوردگی

انشا در مورد اهمیت خوابیدن

فصل سرما به‌سرعت نزدیک می‌شود و همراه خود سرماخوردگی و آنفلوآنزا را می آورد. و شما باید ویتامین سی بیشتری مصرف کرده و مرتبا دست‌های‌تان را بشویید. اما یکی از بهترین کارهایی که می‌توانید انجام دهید تا از سرماخوردگی و آبریزش بینی جلوگیری نمایید، داشتن خواب کافی شبانه است.

مطالعات پیشین نشان داده بود افرادی که معمولا شب‌ها کمتر از شش ساعت می‌خوابیدند، نسبت به کسانی که دست‌کم هفت ساعت می‌خوابیدند، 4.5 برابر بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگی قرار داشتند.

تحقیقات جدید هم نشان می‌دهد داشتن خواب کافی، می‌تواند به تشخیص و واکنش سریع‌تر سیستم ایمنی نسبت به باکتری‌ها کمک کند!

به این صورت که، سیستم ایمنی شما توانایی “یادآوری” این را دارد که قبلا با کدام باکتری‌ها و ویروس‌ها مواجه شده بوده، و این یادآوری به او در تشخیص و واکنش سریع‌تر نسبت به مواجهه دوباره با همان نوع باکتری یا ویروس کمک می‌کند.

تنها مشکلی که وجود دارد چیست؟ درست همان‌طور که عدم خواب کافی می‌تواند به حافظه شما آسیب بزند، کمبود خواب می‌تواند مانع به‌خاطر سپاری این واکنش‌های اولیه شود. این تا دیروقت بیدارماندن‌ها، نتیجه‌اش برای بدن شما این است که نخواهد توانست در رویارویی با همان باکتری‌ها و ویروس‌ها به سرعت واکنش نشان دهد.

نداشتن خواب کافی، تنها به تضعیف حافظه سیستم ایمنی شما ختم نمی‌شود، خواب، تیماری طبیعی است و شیوه بدن برای درمان و ترمیم عملکرد ارگان‌ها، تثبیت عدم تعادل مواد شیمیایی، احیاء نواحی مغز که مسئول کنترل خلق و خو و رفتار هستند، و بهبود عملکرد. همه این‌ها آسیب خواهند دید اگر شب‌ها به‌قدر کافی نخوابید.

هرچند ممکن است یک سرماخوردگی عادی، زمینه جدی برای سایر بیماری‌های بالقوه نباشد، اما موجب کاهش کارآیی در حرفه‌تان شده و برای مدت طولانی شما را از ورزش و باشگاه دور نگه می‌دارد. و توجه داشته باشید که این یک اتفاق ناخوشایند است چون روند پیشرفت شما در تناسب اندام، سریع‌تر از آن‌چه فکرش را بکنید، مختل شده و زحمات‌تان به‌هدر خواهد رفت.

ضمنا بیماری، خواب را هم مختل می‌کند، حتی یک شب خواب ناکافی می‌تواند خلق و خوی‌تان را بهم زده، به شعور و توانایی قضاوت‌‌تان لطمه زده و روابط‌ تان با هرکس دیگر را هم تحت تاثیر قرار دهد.

این‌طور فکر کنید که، اگر شما یک خواب خوب هفت یا هشت ساعته شبانه داشته باشید، یک تیر و دو نشان کرده‌اید!


10. وقتی نمی‌توانید مشکلی را حل کنید بخوابید

انشا درباره خواب

اگر در ساعات بیداری‌تان، برای حل یک مشکل سخت و خاص درجدالید، ممکن است زمان آن باشد که به‌جای مبارزه، کمی استراحت کنید و چرت بزنید.

مطالعه‌ای جدید در بریتانیا نشان داده خواب می‌تواند باکمک به مغز برای انتقال اطلاعات از هیپوکامپوس به نئوکورتکس، حل مسائل دشوار را راحت‌تر کند؛ هیپوکامپوس ناحیه‌ای است که تجربیات اخیر ذخیره می‌شوند و نئوکورتکس هم جایی است که خاطرات بلندمدت نگهداری می‌شوند. برعکس، همچنین ثبات شده که برای حل مسائل ساده‌تر، خواب تاثیرچندانی ندارد.

این تحقیق به سرپرستی پادریاک مونان، پرفسور ادراک وشناخت در Lancaster University’s Centre for Research in Human Development and Learning انجام شد. او و تیمش، به گروهی از داوطلبان، مجموعه‌ای از کلمات را دادند که هرکدام شامل سه کلمه بود و از شرکت‌کننده‌ها خواسته شده بود ارتباط میان آنها را پیدا کرده و کلمه چهارم را که مناسب این گروه کلمات باشد انتخاب کنند.

نیمی از این پازل‌ها راحت بودند، و نیمی دیگر دشوار. داوطلبان به چهار گروه مجزا تقسیم شدند: گروه اول پازل را در عصر دیدند و صبح دوباره سعی کردند بعد از بیدارشدن، آن‌را حل کنند، گروهی دیگر پازل را صبح دیدند و عصر دوباره سعی کردند حلش کنند، گروه دیگر پازل را صبح دیدند و همان صبح هم حلش کردند، و گروه دیگر هم پازل را عصر دیدند و همان عصر حلش کردند.

درمورد پازل‌های راحت، درگروهی که اولین بار آنها را صبح دیده بود و عصر حل‌شان کرده بود (گروه بیدار) ، بیشترین تاثیر دیده شد. اما درمورد پازل‌های دشوار، گروهی که اولین بار آنها را عصر دیده بود و صبح حلشان کرده بود (گروه خواب) ، بهبود فراوانی درتوانایی برای پیداکردن جواب درست مشاهده شد.

مونان میگوید:

این تحقیق رهنمون‌هایی را برای بهبود رویکرد هر روزه برای حل مسائل به ما ارائه داد، اگر مسئله‌ای دشوار باشد، شب آن‌را کنار گذاشته و صبح روزبعد دوباره به آن برگردید. حتی اگر همین الان تصمیم پیچیده‌ای را گرفته‌اید، ارزیابی مختصر و دوباره آن درصبح روزبعد، احتمال بهترین انتخاب و نتیجه را بالا می‌برد.

تحقیقات پیشین نشان داده بودند که مهارت‌های حل مسئله بعد از خوابیدن چگونه تقویت می‌شوند، اما تعیین نکرده بودند که آیا این خواب واقعا به نفع فرایند حل مسئله است یا فقط مداخلات و حواس‌پرت‌کن‌هایی را که در زمان بیداری فرد و هنگام پیداکردن راه‌حل، مزاحمت ایجاد می‌کنند کاهش می‌دهد. تحقیقات مونان، گامی دراین راستاست.

هرچند برای نتیجه‌گیری و توسعه این یافته‌ها به مطالعات بیشتری نیاز است، اما شواهد بسیار زیادی به این حقیقت اشاره دارند که حتی زمانی که استراحت می‌کنیم و درخوابیم هم مغز به‌طرز شگفت‌انگیزی فعال بوده و درحال به نتیجه رساندن چیزهایی جالب و عجیب است.