مجله آلامتو

اقامت و ویزای ترکیه

(1 رای, امتیاز میانگین: 5٫00 از 5)

مدارک لازم جهت دریافت ویزا ترکیه چیست؟

ویزای ترکیه

ویزا و اقامت توریستی 90 روزه – 3 ماهه کشور ترکیه بدون ویزا

ویزای ترکیه رایگان است و در بدو ورود مسافران به ترکیه صادر می شود. مدت این اقامت 90 روز، یعنی 3 ماه است. برای این نوع اقامت نیازی به ویزا نمی باشد (برای ایرانیان) و مسافران می توانند به مدت 3 ماه بدون هیچ گونه مشکلی در کشور ترکیه اقامت داشته باشند. لازم به ذکر است با این نوع ویزا شما اجازه هیچ کاری مثل خرید و فروش، تحصیل و یا کار در کشور ترکیه را نخواهید داشت. حضور بیش از 3 ماه در ترکیه مستلزم اخذ اجازه رسمی از مقامات مربوطه و تمدید مدت اقامت بوده، از این رو اقامت بیش از حد مجاز در این کشور ممنوع است و جریمه و حتی اخراج از کشور را برای افراد خاطی در پی دارد.
نکته قابل ذکر دیگر؛ سفر به کشور ترکیه از طریق وسایل نقلیه زمینی (اتوبوس و قطار) و هواپیما امکان پذیر است. تاکید می کنیم در صورت مسافرت از راه زمینی حتما با شرکت های معتبر مسافرت نموده و به توصیه های امنیتی توجه بفرمایید.

توریست ترکیه

ویزا و اقامت توریستی 6 ماهه کشور ترکیه با دفترچه اقامت

در حال حاضر تنها را اقامت بلند مدت در کشور ترکیه برای هموطنان عزیز، تقاضای خرید ملک در کشور ترکیه است. البته تنها سند ملک دلیلی برای اخذ این نوع اقامت نبوده و پلیس کشور ترکیه مستندات دیگری را برای اعطای این نوع اقامت مطالبه خواهد کرد. طبق آخرین اخبار بدست آمده از پارلمان ترکیه، آپریل 2014 زمان اجرایی شدن قانون تصویب شده ایست که طبق آن حقوق سایر اتباع خارجی نظیر ایرانیان در اخذ اقامت به واسطه خرید ملک را محترم شمرده شده و به ایشان اجازه حداقل یک سال اقامت در کشور ترکیه را خواهد داد.

املاک ترکیه - خرید خانه و ملک

ویزا و اقامت تحصیلی و دانشجویی در کشور ترکیه

برای اخذ این نوع اقامت در ترکیه می بایست ابتدا در آزمون تومر شرکت نموده و مدرک تومر را اخذ نمائید. با کسب این مدرک در کمتر از سه ماه می توانید اقامت دانشجویی و تحصیلی در کشور ترکیه را دریافت کنید. همچنین اخذ پذیرش از موسسات آموزشی معتبر ملاک این نوع اقامت نیز خواهد بود. روش اقامت تحصیلی و دانشجویی در ترکیه برای هموطنانی که قصد اقامت در این کشور را دارند موکدا توصیه می شود.

تحصیل در ترکیه

ویزا و اقامت کاری در کشور ترکیه

کسب اقامت کاری در ترکیه به دو صورت کارفرما و کارگری ممکن خواهد بود. در اقامت کاری از نوع کارفرما عموم خارجیان از جمله ایرانیان با ثبت شرکت در ترکیه و اخذ مجوز کار، واجد شرایط دریافت اقامت یک ساله ترکیه به عنوان کارفرما را خواهند داشت. این نوع اقامت بعد ها با بازه های دو ساله قابل تمدید خواهد بود. تاکید می کنیم در حال حاضر این روش بهترین روش اقامت دائمی در کشور ترکیه برای ایرانیان است.
اما در اخذ اقامت کاری از نوع کارگری تنها مستلزم این است که یک شرکت در کشور ترکیه از شما دعوت به کار کند، ولی با این شرط که با تخصصی که از شما دعوت به کار شده هیچ شهروند ترکی در آن مقطع طبق استعلام اداره کار کشور ترکیه بیکار نباشد. با توجه به این نکته می توانیم این گونه نتیجه گیری کنیم که شانس پیدا کردن کار و اخذ اقامت کاری با این روش در ترکیه برای خارجیان (ایرانیان) بسیار کم است.

کار در ترکیه

منبع: safaridigar.com


به اشتراک بگذارید: تلگرام گوگل‌پلاس لینکدین

مرتبط با اقامت و ویزای ترکیه