ویزای استرالیا

استرالیا بهشتی برین برای مهاجرت، تحصیل و کار است. از اقصی نقاط جهان به این کشور مهاجرت می‎کنند. استرالیا از بیش از 100 کشور مختلف دنیا مهاجر می‎پذیرد و جامعه چند فرهنگی آن برای زندگی بسیار مناسب است. تنها کافی است به آمار توجه کنید که 6 شهر این کشور در فهرست 50 شهر امن دنیا قرار گرفته‎اند. مهاجرت به این کشور به دلایل مختلف انجام می‎شود و بدون شک برای آن باید ویزای استرالیا را گرفت. اگر قصد مهاجرت به استرالیا و اقامت در این کشور را دارید تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید چون می‎خواهیم انواع ویزاهای استرالیا را معرفی کنیم.

انواع ویزاهای استرالیا

دولت استرالیا برای ساده تر کردن مهاجرت افراد ویزاهای گوناگونی را تعریف کرده است. از بین آن ها می توانیم به ویزاهای مختلف سرمایه گذاری، تحصیلی، کار و مهارت، ازدواج و نامزدی، والدین و فرزندی اشاره کنیم. در ادامه هر کدام را به صورت مختصر توضیح می دهیم.

ویزای سرمایه گذاری

برای افرادی که سرمایه کلانی دارند، دریافت این ویزا بسیار ساده است. البته این ویزا چندین زیر مجموعه مختلف دارد که فرد می تواند براساس شرایط خود از بین آن ها انتخاب کند از جمله:

ویزای 132

مناسب صاحبان کسب و کار و افراد ماهری که می خواهند یک کسب و کار در استرالیا راه بیاندازند یا تجارت فعلی خود را در این کشور ادامه دهند. برخورداری از سرمایه ای نزدیک به 1.5 میلیون دلار استرالیا این اجازه را به شما می دهد برای این ویزا اقدام کنید.

ویزای 888

مناسب افرادی که ویزای کارآفرینی (به مدت 4 سال) دارند و تاریخ این ویزا تمام شده است. با دریافت این ویزا افراد می توانند فعالیت تجاری خود در استرالیا را ادامه دهند.

ویزای ۸۹۰ و ۸۹۲

ویزای ۸۹۰ (اقامت دائم مستقل) و ۸۹۲ (اقامت دائم اسپانسری ایالتی)، مناسب افرادی است که در این کشور یک واحد کسب و کار را مدیریت می کنند و توسط این ویزا به آن ها اقامت دائم استرالیا داده می شود.

ویزای کار

برخورداری از یک مهارت یا تخصص خاص این اجازه را به فرد می دهد برای اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای کار استرالیا اقدام کند. ویزای کار چندین زیر مجموعه دارد از جمله:

ویزای ۱۸۶

ویزای اقامت دائم با اسپانسر شغلی استرالیا یا ویزای 186 به افرادی که مهارت خاصی دارند اجازه می دهد به صورت دائم در این کشور اقامت کنند. سن فرد باید در زمان ارائه درخواست زیر 45 سال باشد و یک کارفرمای استرالیایی او را انتخاب کند. یک پیش نیاز دیگر داشتن مدرک شغلی مرتبط با مدرک تحصیلی است که در فهرست مشاغل مورد نیاز استرالیا قرار دارد.

ویزای ۱۸۷

ویزای اقامت دائم با پشتیبانی کارفرما در نواحی «کم جمعیت» یا ویزای 187 مناسب اشخاصی است که با توجه به مهارت و تخصص خود می خواهند در ناحیه خاصی از استرالیا زندگی کنند. با توجه به کم جمعیت بودن این مناطق شانس پیدا کردن کارفرما و دریافت ویزا بیشتر است.

ویزای ۱۸۹

ویزای مهارتی استرالیا به شکل مستقل یا ویزای 189 مخصوص افراد متخصص است که بدون حمایت کارفرما (به صورت مستقل) برای دریافت اقامت استرالیا درخواست خود را ارائه می دهند. کسب 65 امتیاز لازم برای مهاجرت از طریق تخصص به صورت مستقل شرط لازم برای اسپانسر را حذف می کند.

ویزای ۱۹۰

ویزای مهارتی استرالیا با اسپانسر ایالتی یا ویزای 190، مناسب اشخاصی است که علاوه بر داشتن تخصص در یک حرفه خاص یکی از ایالت های استرالیا، اسپانسری آن ها را بر عهده گرفته است. مانند چند مورد قبل باید حرفه و تخصص شما در فهرست مشاغل مورد نیاز استرالیا قرار گیرد. برای دریافت این ویزا باید از سوی یکی از ایالت ها دعوت شوید و به همراه 5 امتیاز دعوت نامه، 60 امتیاز دیگر به دست آورید. از طرفی باید تنها در همان ایالت کار و زندگی کنید.

ویزای نامزدی و ازدواج

یکی دیگر از راه های زندگی در استرالیا و اقامت دائم به دست آوردن ویزای نامزدی و ازدواج است که در دو زیر مجموعه 801 و 100 قرار می گیرد. این ویزا مختص اشخاصی است که همسر آن ها شهروند یا مقیم دائمی استرالیا یا شهروند واجد شرایط کشور نیوزلند است.

در صورتی که همسر آینده شما در استرالیا اقامت دارد می توانید به کمک ویزای 300 یا ویزای نامزدی به این کشور بروید و برای دریافت اقامت دائم باید در عرض 9 ماه ازدواج کند. مانند هر کشور دیگری دولت استرالیا برای این ویزا سخت گیری های زیادی دارد تا جلوی افراد کلاه بردار را بگیرد. به عبارتی باید واقعی بودن ازدواج خود را ثابت کنید.

ویزای والدین

در صورتی که فرزندان شما در استرالیا زندگی می کنند می توانید با ارائه درخواست خود ویزای والدین را دریافت کنید. آن ها باید حتما اقامت دائم این کشور را داشته باشند و بتوانند از عهده مسئولیت های مالی والدین خود بر آیند. دو ویزای 103 و 143 شرایط لازم برای اخذ ویزای والدین را فراهم می کنند.

یکی از شروط این دو ویزا آزمون تراز خانواده است، یعنی نیمی از فرزندان مقیم استرالیا باشند و تعداد فرزندان مقیم این کشور مساوی یا بیشتر از تعداد فرزندان ساکن سایر کشورها باشد.

ویزای فرزند

این نوع ویزا چند زیر مجموعه یعنی ویزاهای 101، 102 و 117 را دارد و مناسب افرادی است که والدین آن ها در استرالیا زندگی می کنند.

اگر فرزندان شما خارج از استرالیا هستند می توانند با اقدام برای ویزای 101 به شما بپیوندند. آن ها باید سنی کمتر از 18 سال داشته باشند یا دانشجویان تمام وقت 18 تا 25 ساله محسوب شوند. در صورتی سن فرزند شما از 18 سال بیشتر است فقط اگر توانایی لازم برای مراقبت از خود را به دلایلی مانند معلولیت نداشته باشد، می تواند این ویزا را دریافت کند.

ویزای 102، مربوط به افرادی می شود که فرزندخوانده هستند و برای زندگی در کنار والدین خود می توانند این ویزا را بگیرند.

ویزای 117 یکی دیگر از انواع ویزاهای فرزند است که مناسب افرادی است که پس از فوت پدر و مادر خود می خواهند برای زندگی با یکی از خویشاوندان مقیم خود در استرالیا، به این کشور مهاجرت کنند.

برای مهاجرت به استرالیا می توانید هر یک از انواع ویزای فوق را که با شرایط شما  همخوانی بیشتری دارد را انتخاب کنید اما فراموش نکنید قبل از اقدام به درخواست ویزا، با وکلای مهاجرتی مشورت کنید. گروه وکلای مهاجرتی پاسارگاد مایگریشن با سالها تجربه و تخصص، می توانند در این زمینه به شما مشاوره های لازم را ارائه دهند.