عوارض آرایش زیاد بر پوست صورت

اثرات آرایش بر پوست شما چیست؟

making-up

شاید توصیه به آرایش نکردن چندان جذابیتی برای شما نداشته باشد اما سعی کنید تا میتوانید کمتر آرایش کنید و از سلامت پوست خود مراقبت کنید.

به گزارش آلامتو و به نقل از مجله تناسب اندام؛ اگر نمی‌توانید بیرون رفتن از خانه بدون آرایش را تحمل کنید، احتمال اینکه بر روی پوستتان ویرانی به بار بیاورید زیاد است! در حالی که بعضی افراد، با عوارض جانبی بسیار کمی ناشی از استفاده از لوازم آرایشی مثل کرم پودر، انواع پودر‌ها و رژ لب روبرو می‌شوند، اما باقی افراد، انقدر خوش شانس نیستند.

مواد شیمیایی موجود در بسیاری از این محصولات، می‌تواند طیف گسترده‌ای از عوارض جانبی را ایجاد کند که روند زیبایی شما را تحت تاثیر قرار داده و موجب آسیب‌های پوستی می‌شود.

ظاهر چرب

وجود یک لایه‌ی ضخیم چرب و براق بر روی پوست، با داشتن درخششی طبیعی و با طراوت متفاوت است. کرم پودر‌های بر پایه‌ی روغن و پودر‌های کرمی، ظاهری لغزنده ایجاد می‌کنند و باعث می‌شوند که خط چشمتان بریزد و یا سایه چشمتان پشت پلکتان جمع شود. برای ظاهری نرم‌تر و با طراوت‌تر، از استفاده از لوازم آرایش بر پایه روغن خودداری کنید، به خصوص اگر پوست چربی هم دارید.

از کرم پودر‌های بر پایه آب و یا پودر‌های سبک به عنوان جایگزین استفاده کنید. اگر پوستتان به صورت طبیعی خشک است، استفاده از لوازم آرایش روغنی پاسخ مشکل شما نیست. در عوض از پاک کننده مناسب استفاده کنید و پوستتان را مرطوب کنید.

خشکی

در برخی مواقع، ممکن است کرم پودر‌ها و پودر‌ها، پوست شما را خشک کرده و ظاهری پوسته پوسته، خسته و بی روح به آن بدهند. این دسته از لوازم آرایشی، همچنین ممکن است باعث ایجاد خطوط عمیق، و چین و چروک در پوست شما شوند، که طبق اعلام آکادمی درماتولوژی آمریکا، خود می‌تواند باعث توسعه‌ی یک عفونت شود.

برای مبارزه با این اتفاق، حدودا ۵ دقیقه قبل از استفاده از کرم پودر و یا پودر، به پوستتان کرم مرطوب کننده بزنید. یک کرم پودر و یا پنکیک آبرسان نیز می‌تواند کمک کند.

منافذ بسته شده و آکنه

تمام کسانی که آرایش می‌کنند، دچار یک نوع جوش نمی‌شوند. پس، اگر گفتن این حرف که آرایش می‌تواند باعث آکنه شود غلط باشد، می‌تواند باعث خوشحالیتان شود! همین طور هم هست! جوش، یک فولیکول مو است که توسط چربی و سلول‌های مرده بسته شده، و در حال جنگ با فعالیت باکتریاییست.

وقتی از کرم پودر‌ها و پنکیک‌هایی استفاده می‌کنید که باعث بسته شدن بیشتر منافذ و فولیکول‌های مو می‌شود، صرفا آکنه را تشدید می‌کنید.

آکادامی درماتولوژی آمریکا توصیه می‌کند از لوازم آرایش چرب دوری کرده، و از نوع غیر آکنه آور و غیر پر کننده منافذ (non-acnegenic و non-comedogenic) استفاده کنید، تا منافذ پوستتان مسدود نشود.

آلرژی

برخی مواد تشکیل دهنده‌ی لوازم آرایشی مثل عطر‌ها و نگهدارنده‌ها می‌توانند باعث واکنش‌های آلرژیک از جمله درماتیت‌های تماسی شوند. نگهدارنده‌های شامل پارابن موجود در لوازم آرایشی، در سلول‌های سرطانی تشخیص داده شده‌اند. همچنین مراقب فرمالدئید (که بیشتر برای حفظ اجساد بکار می‌رود!) نیز باشید، می‌تواند پوست و چشم شما را تحریک کند.


نظر خود را بیان کنید