تقویت اراده برای کاهش وزن

هنگامی که اراده کافی نیست، باید چه کار کنید؟

give-up-these-dead-foods

به گزارش آلامتو و به نقل از مجله تناسب اندام؛ رفتن به باشگاه، سخت ترین بخش تمرین کردن است. اگر نتوانید انگیزه تان برای وزنه زدن را پیدا کنید، چه کار می کنید؟ آیا تا به حال بعد از تعیین یک هدف جدید، حس کرده اید که انگیزه ای بسیار قوی دارید؟ مهم نیست که چقدر بزرگ باشند، اهداف جدید اغلب با این احساس قوی همراه هستند که شما می توانید با تمام دنیا بجنگید. شما شاداب و متعهد هستید و آماده اید با هر چیزی که سر راهتان قرار می گیرد، مقابله کنید.

تصمیم و اراده

اما همه ما درگیر گرفتاری های روزمره می شویم. انگیزه تان ناگهان ته می کشد و اراده شما سقوط می کند. آیا قادر بودید بدون برخورد به هیچ گونه مانع انگیزه ای، از نقطه A به نقطه B بروید؟ در واقع حفظ انگیزه بالا در درازمدت، کار سختی است. شما به احتمال زیاد، دست اندازهایی را در طول راه تجربه خواهید کرد. چه کاری می توانید انجام دهید؟ چگونه می توانید انگیزه تان را به اندازه روز اول، قوی نگه دارید؟

اول باید درک کنید که چگونه عادات تان بر طرز فکرتان تاثیر می گذارند. حلقه عادت شامل یک نشانه یا یادآوری، یک روال و یک پاداش است. هر عادتی که شما دارید، با چیزی شروع می شود که به شما یاداوری می کند یک رفتار را انجام دهید. هنگامی که به شما یاداوری شد به منظور دستیابی به پاداش، این عادت را از یک راه معمول به انجام می رسانید.

مثال ۱: زنگ ساعت شما در ساعت ۶ صبح برای تمرین صبحگاهی تان به صدا در می آید. حدود ساعت ۶:۳۰ شما برای یک تمرین سخت در باشگاه هستید. بعد از تمرین تان، شما باشگاه را با یک احساس عالی و پرانرژی ترک می کنید.

مثال ۲: شما بعد از یک روز طولانی در محل کار به خانه می رسید. به شدت گرسنه هستید. بلافاصله در آشپزخانه به دنبال یک غذای راحت و آسان برای خوردن می گردید و به راحتی پرخوری می کنید. احساس راحتی فوری ناشی از خوردن آن میان وعده، به عنوان پاداش شما عمل می کند. اما بعد از آن، احساس بسیار بدی پیدا می کنید. به نظرتان می توانید در کجای این حلقه مداخله کنید تا از مسیر اصلی تان منحرف نشوید؟

این کتابچه را بخوانید و همین حالا به سمت اندامی بهتر قدم بردارید: کتابچه الکترونیکی «تغذیه و استراحت»

هنگامی که این حلقه و هر یک از اجزای آن را درک کنید، می توانید هر یک از آنها را با استراتژی های خاصی هدف بگیرید تا خودتان را از نظر ذهنی با اهدافتان در یک راستا قرار دهید.

استراتژی = عمل

ما عاشق عمل کردن و رسیدن هستیم. توسعه استراتژی در جایی که بیشتر از همه به آن نیاز داریم، به نگه داشتن ما در مسیر دستیابی به آنچه شروع به انجامش کرده ایم، کمک می کند. هنگامی که شما متوجه عادات و رفتارهایتان باشید، می توانید استراتژی های موثری را ایجاد کنید.

آگاه بودن به این معناست که شما از افکار، احساسات و اقدامات تان آگاه هستید. زمانی را به بررسی کردن خودتان اختصاص دهید تا بتوانید از نیازهایتان، اینکه چگونه عمل می کنید و باید بعدا چه کاری انجام دهید، درک بهتری پیدا کنید. همانطور که شما خودآگاهی بیشتری ایجاد می کنید، یادآوری ها، روال ها و پاداش هایتان، بسیار واضح تر می شوند.

زمانی که سعی دارید بفهمید چرا انگیزه تان کم شده، اولین گام بعدی این است که کمی مکث کرده و قبل از ایجاد هرگونه تغییر یا تسلیم شدن به طور کامل، شرایط را ارزیابی کنید. برای به دست آوردن فهم بیشتر، سوالات زیر را از خودتان بپرسید.

۱. آیا عاداتی وجود دارند که لازم باشد تغییر دهید؟

یادآوری، روال، پاداش. آیا می توانید هر یک از این ها را در مورد رفتاری که باید تغییر دهید، شناسایی کنید؟ این کار به شما کمک خواهد کرد مشخص کنید که چگونه، چه زمانی و چرا عادات تان، شما را از مسیر اصلی منحرف می سازند.

۲. آیا در زندگی، استرس زیادی احساس می کنید؟

گاهی اوقات کار، اجتماع، خانواده و روابط، بسیار بیشتر از مقداری که فکر می کنیم، به انرژی جسمی و روانی ما نیاز دارند. اگر احساس ضعف و دستپاچگی می کنید، باید به یکی از این بخش های زندگی تان بیشتر توجه کنید، به خصوص اگر نیازمند آن باشید. اراده یک منبع محدود است و اگر تمام انرژی ذهنی شما به سمت یک رفتار معطوف شود، رفتارهای دیگر می توانند لطمه ببینند.

۳. آیا برنامه کار، زندگی، تغذیه و تمرین شما آنقدر شلوغ است که نمی توانید آن را متعادل کنید؟

آیا می دانید که چه زمانی از روز، بیشترین انرژی ذهنی یا بیشتری انرژی جسمی را برای تمرین کردن دارید؟ آیا می توانید تمرینات تان را طوری تقسیم کنید که زمان کمتری را در باشگاه بگذرانید؟ آیا می توانید وعده های غذایی تان را از یک روش کارآمد تر آماده کنید؟ برای به حداکثر رساندن زمان و به حداقل رساندن تلاش تان، بر روی مهارت های مدیریت زمان کار کنید.

۴. آیا تمرین شما در راستای اهدافتان است؟

آیا شما تمرین می کنید تا بدنتان را به شکلی پایدار برای تناسب اندام و سلامت طولانی مدت حفظ کنید؟ آیا خود را متعهد کرده اید که چربی بدنتان را کاهش دهید؟ تمرین شما می تواند بر این اساس که برای دستیابی به اهداف مختلف به چه مقدار انرژی ذهنی، انعطاف پذیری و استحکام نیاز دارید، تغییر کند.

۵. آیا زمان کافی برای ریکاوری و پیدا کردن حس خوب دارید و جلسات تمرینی تان، پربار هستند؟

آیا احتمال دارد که بیش از حد تمرین کنید یا به قدر کافی ریکاوری نشوید؟ اگر اینطور است، شاید عاقلانه باشد که به مدت یک هفته، تمرین تان را سبک کنید و حجم، شدت یا هر دو را کاهش دهید. همچنین باید برای مدتی به خوابتان الویت دهید و در مورد تمرینات سنگین تان نیز تجدید نظر کنید تا دوباره حس و حال دستیابی به اهدافتان را پیدا کنید.

۶. آیا از خودتان، انتظار بیش از حد دارید؟

آیا مکررا خودتان را شرمنده می کنید و به خودتان می گویید که بازنده اید یا به قدر کافی خوب نیستید؟ احتمال دارد که اهداف و انتظارات شما بسیار بلند پروازانه بوده و کاملا متناسب با سطح فعلی تان، زمان در دسترس یا هر تعداد از دلایل دیگر نباشد.

شاید ارزیابی واقعیت فعلی تان و تجدید نظر در آن اهداف، به نفعتان باشد. مضحک به نظر می رسد اما در نظر گرفتن چند هدف قابل دستیابی، عادت موفقیت را در شما ایجاد می کند. سطح را کمی پایین بیاورید تا در ۹۰% مواقع به هدفتان دست یابید، این تضمین می کند که شما در مسیر درستی قرار دارید و آنچه را که به خوبی انجام می دهید، به طور مثبت تقویت می کند. انجام کارهای کوچک در طول زمان، تاثیر بزرگی خواهد داشت.

۷. آیا با خودتان منفی صحبت می کنید؟

افکار به واقعیت تبدیل می شوند. روشی که شما در مورد خودتان فکر می کنید، صحبت می کنید و خودتان را می بینید، قطعا بر نتایجی که قادر به دستیابی به آنها هستید، تاثیر می گذارد. به جای تمرکز کردن بر چیزهای منفی، با تمرین کردن قدردانی و ستودن خودتان برای کارهایی که به خوبی انجام می دهید، یک طرز فکر مثبت را پرورش دهید.

۸. دلیل شما برای دستیابی به هدفی که تعیین کرده اید، چیست؟

درک عمیق این مسئله که چرا می خواهید تغییر کنید، به شما کمک خواهد کرد که بفهمید چرا تلاش می کنید و چرا این موضوع برای شما باارزش است. گاهی اوقات همه ما در مورد تعدادی از چیزها احساس ناامنی می کنیم. ظاهر ما، شغل هایمان، روابطمان و بخش های دیگر زندگی مان. کنکاش در مورد اینکه چرا برخی کارها را انجام می دهید، واقعا می خواهید به چه نتایجی برسید و فهمیدن اینکه چه چیزی سد راهتان است، به شما کمک خواهد کرد مهمترین هدف در افق فکری تان را در الویت قرار دهید.

۹. بررسی مجدد

پرسیدن چند پرسش دشوار از خودتان ممکن است بینشی را فراهم کند که می تواند به شما کمک کند در دراز مدت، با انگیزه بمانید. انگیزه و اراده کاسته خواهند شد و این کاملا طبیعی است. شما نمی توانید یک هدف تعیین کنید و به راحتی جلو بروید. انگیزه ها تغییر می کنند، حتی اهداف نیز می توانند تغییر کنند. چک کردن اهدافتان و ارزیابی مجدد هدف بعدی تان به طور مداوم، به شما کمک خواهد کرد در مسیر دستیابی به اهدافتان باقی بمانید.


نظر خود را بیان کنید