فواید رویا پردازی برای پرورش خلاقیت

5 مزیت رویاپردازی و خیال بافی برای خلاقیت شما

مزایای رویاپردازی

ایده های بزرگ همواره با یک رویا شروع شده اند. در حقیقت ، رویا پیش نیاز بنا نهادن امپراطوری های بزرگ است و می توان آن را یکی از مؤلفه های اصلی خلق و تولید در نظر گرفت. بنابراین بهتر است به خودمان اجازه خیال بافی و رویاپردازی بدهیم.

اجازه دهید انرژی خلاقیت شما در تمام وجودتان جریان پیدا کند و شما را به درون خود ببلعد. اگر می خواهید قدرت های نوآورانه خود را تقویت کنید ، اولین قدم عملی کردن انها، رویاپردازی است:

ایده های رویایی خود را طبق برنامه هایتان مرتب نمایید تا بتوانید به انها دست یابید. چند دقیقه در روز وقت بگذارید و اجازه دهید تخیلتان به طرز افسار گسیخته ای جریان پیدا کند. هر روز به هنگام قدم زدن در یک فضای طبیعی یا در هنگام استراحت و صرف چای به تخیلات بی حد و حصرتان فکر کنید.

به گزارش آلامتو به نقل از success؛ استدلالات مربوط به رویاپردازی های خود را جدی بگیرید. این را به خاطر داشته باشید که رویاپردازی فقط برای کودکان یا نوجوانان نیست بلکه می توان ان را یک عمل حیاتی برای امیدوار بودن در نظر گرفت که به بشر اجازه می دهد تا از بسیاری جهات زنده بماند و رشد کند.

به آنچه ذهن و قلبتان در طول روز آرزو می کند ، اطمینان داشته باشید. از انجام این کار لذت ببرید و قدردان همه احساسات خود باشید. به جادوی رویاپردازی و خیال بافی اعتماد کنید و بگذارید که شما را به دور دست ها و بسیار دورتر از جایی که هم اکنون در ان هستید ببرد.


5 مزیت رویاپردازی و خیال بافی برای موفقیت


  1. آزادی به نواوری پر و بال می دهد

وقتی ذهن بتواند عاری از هر گونه محدودیتی خیال پردازی کند، این امکان وجود دارد که به کند و کاو در مسیرهای ناشناخته بپردازد و آزاد و رها باشد. این آزادی چیزی است که هرگز نباید ان را از ذهن خود بگیریم چرا که باعث ایجاد واقعیت های جدیدی می شود که باید آنها را در آغوش بگیریم.

رویاپردازی ابزاری قدرتمند است و می تواند الهام بخش ما باشد تا بتوانیم چیزهای جدیدی را امتحان کنیم و به دنبال خواسته ها و ارزوهای برآورده نشده ی خود برویم.


  1. رویاپردازی پرده از حقیقت بر می دارد.

استعدادهای طبیعی در سایه رویاهای فراموش شده ما زندگی می کنند. نکته اصلی کشف این پتانسیل برقراری ارتباط مجدد با نیرو و کودک درون خود است. کودک درون ما دوست دارد بازی کند ، به جست و جو بپردازد و چیزهای جدید را کشف کند.

کودک درون ما دوست دارد چشم اندازها، مناظر و سناریوهای مختلف را در نزد خود تصور کند. کودک درون ما آرزو می کند آنچه را که سرکوب شده داشته باشد. و این امر همان چیزی است که باعث می شود ما به حقیقت برسیم و نشان دهنده اصالت و معصومیت ماست.

حقیقت این است که ما انسان ها همواره آنچه را که می خواهیم به دست اوریم در درون خود پنهان می کنیم بنابراین رویاپردازی به همراه کند و کاوهای کودکانه در زندگی روزمره و اتفاقات متداول ، هدف واقعی ما را روشن خواهد نمود.


  1. تخیلات واقع گرایانه ای داشته باشید

رویاپردازی های ما معمولا فراتر از واقعیت هایی هستند که در حال حاضر می شناسیم. در حالی که ما به این واقعیت ها اعتماد داریم ، لکن همین واقعیت ها محدودیت های زیادی را برایمان به وجود می اورند.

ما حتی از زبان خاصی نیز برای برقراری ارتباط استفاده می کنیم که مانع از بررسی و جست و جوی بیشترمان می شوند.

ما مدام چیزهایی مانند ، “من نمی توانم این کار را انجام دهم!” یا “این کار غیرممکن است را به زبان می اوریم!” بدون اینکه کاملاً از پتانسیل های خود یا دنیای اطرافمان اطلاع داشته باشیم. رویاپردازی باعث افزایش آگاهی ما نسبت به انچه می توانیم انجام دهیم می شود. و با انجام این کار ، ما می توانیم کارهای زیادی را برای تحقق بخشیدن به رویاهای خود انجام دهیم و موفق تر شویم.

همچنین بخوانید: بهترین روش های افزایش خلاقیت

  1. رویاپردازی ما را به هم مرتبط می کند.

ما انسان ها همیشه آینده ای بهتر را تصور کرده ایم ، از این رو پیشرفت های زیادی در فن آوری ، علم ، پزشکی ، هنر و علوم انسانی به وقوع پیوسته است. ما از زمان پیدایش تا کنون همواره چشم به اینده ای بهتر دوخته بودیم. و همیشه آرزو داشتیم که برای آینده ای روشن تر ، نه فقط برای خودمان بلکه برای دیگران و دنیای اطرافمان تلاش کنیم.

رویاپردازی باعث ایجاد ارتباط با آنچه بودیم ، امروز هستیم و انچه که دوست داریم در اینده به ان تبدیل شویم خواهد شد. وقتی شاهد تحول خودمان باشیم ، می دانیم که تا چه حد می توانیم به نتیجه رسیده ایم و همه احتمالات و نا شناخته ها را در نظر خواهیم گرفت.


  1. آرامش درونی ما باعث اتخاذ تصمیمات درست می شود

یک ذهن آرام و سالم کلید داشتن بدنی سالم است، زیرا فشارهای زندگی قاتل رویاهایتان هستند. وقتی در وضعیت آرامی قرار داشته باشیم ، احتمالاً تصمیم گیری عاقلانه تری را در مورد سلامتی و شرایط کلی زندگیمان اتخاذ خواهیم کرد.

یکی از ویژگی های بزرگ خیال پردازی ، توانایی تصور عمیق ترین خواسته های روحی ما است بنابراین با آرامش بخشیدن به زندگی خود، فضای بسیار بیشتری برای خواب و خیال بافی خواهیم داشت.


9 تفاوت بزرگ بین رویاپردازان و انجام دهندگان

رویا پردازان

به گزارش آلامتو؛ این یک ایده خوب است که به دنبال رویاهای خود باشید. همه ما در زندگی خود از زمان‌هایی انگیزه گرفته‌ایم که بعد از رویاهایمان متولد شده اند.

تنها تعداد کمی از افراد به دنبال رویاهای خود می‌روند. بعد از اتمام دوران دبیرستان یا دانشگاه، از رویاهای خود دست می‌کشیم و سعی می‌کنیم به دنبال یک شغل دیگر برویم. زندگی کردن با رویاها، کار اسانی نیست.

در حقیقت، دستیابی به رویاها در برخی از موارد باعث از دست رفتن ارتباطات، ازدواج ، شغل، خانه، دوستان و خانواده می‌شود. در حالیکه هر کسی دوست دارد به دنبال رویاهای خود برود اما همه افراد قادر به انجام آن نخواهند بود.

افرادی که تنها رویا دارند و برای رسیدن به آن تلاش نمی‌کنند، رویاپرداز نامیده می‌شوند. افرادی که برای رسیدن به رویاهای خود تلاش می‌کنند، انجام دهنده یا عامل نامیده می‌شوند.

در ادامه با 9 تفاوت بزرگ افراد رویاپرداز و افراد عامل در جهان آشنا خواهید شد.

1. رویاپردازان فکر می‌کنند، عاملان برای رسیدن به رویاهای خود کار می‌کنند:

اگر از رویاپردازان در مورد رویاهایشان سوال کنید، تصاویر انگیزشی را طراحی خواهند کرد که نشان دهنده بینش آن‌هاست. آن‌ها در مورد همه جوانب افکار خود صحبت می‌کنند.

عاملان، خیلی کم صحبت می کنند و سعی می‌کنند برای دستیابی به رویاهای خود کاری را انجام دهند. عاملان از صحبت کردن می‌گذرند و به جای صرف زمان برای انجام اینکار، به دنبال تلاش و کوشش می‌روند.

آن‌ها صبح زود از خواب بیدار می‌شوند، از آخر هفته‌های خود چشم پوشی می‌کنند و به هنگام مواجه شدن با شکست‌ها ناامید نمی‌شوند و به راه خود ادامه می‌دهند.

2. رویاپردازان کار خود را به تعویق می‌اندازند و عاملان کار خود را آغاز می‌کنند:

رویاپردازان به شرایط اجازه می‌دهند کارهای آنان را به تعویق بیندازد. آن‌ها دلایل بسیار زیادی برای شروع نکردن کار خود می‌آورند اما عاملان اینگونه نیستند. ان‌ها قبل از همه افراد کار خود را آغاز می‌کنند.

اگر نتوانند به سرعت شروع به کار کنند، خود را آماده خواهند کرد، منابع مورد نیاز را جمع آوری می‌کنند و از مربیان خبره و متخصص برای درک نیازهای موجود کمک خواهند گرفت.

کولین پاول در این باره می‌گوید: یک رویا از طریق جادو و معجزه به واقعیت تبدیل نمی‌شود. برای رسیدن به آن باید سخت تلاش کرد و مصمم بود.

3. رویاپردازان حدس و گمان می‌زنند، عاملان تجربه می‌کنند:

رویاپردازان در مورد همه جوانب مثبت و منفی موقعیت‌ها تامل می‌کنند. آن‌ها فرضیه بافی می‌کنند، نظریه می‌سازند و در مورد شرایط احتمالی می‌اندیشند. این افراد برای موقعیت‌هایی که ممکن است پیش بیاید برنامه ریزی دارند.

اگرچه برخی از این برنامه ریزی‌ها خوب است اما تجربه کردن شرایط بهتری را فراهم می‌کند. زمانی که کاری را انجام می‌دهید خودتان می‌توانید بفهمید که چه چیزی به درستی کار می‌کند و چه چیزی کار نمی‌کند.

اگر کاری به درستی پیش نرود و با شکست مواجه شود، فرصت بهبود آن را خواهید داشت. عاملان به تلاش کردن، شکست خوردن و دوباره تلاش کردن ادامه می‌دهند.

4. رویاپردازان بهانه‌ای می‌یابند، عاملان اقدام می‌کنند:

رویاپردازان اگر با شرایطی مواجه شوند که بر اساس خواسته‌هایشان نباشد، خود را سرزنش می‌کنند و کار را به تعویق می‌اندازند. آن‌ها دلایلی را برای کار نکردن پیدا خواهند کرد.

این افراد بهانه‌ای برای ادامه ندادن کار پیدا می‌کنند و در برخی از موارد تقصیر را به گردن افراد دیگر می‌اندازند.

عاملان از سوی دیگر، راه حل گرا هستند. آن‌ها به طور مداوم به دنبال یافتن راه‌حل‌هایی برای حل مشکلات هستند و در مواجهه با مشکلات خلاقانه عمل می‌کنند. آن‌ها ترجیح می‌دهند عمل کنند.

5. رویاپردازان به ترس‌هایشان گوش می‌دهند، عاملان از طریق ترس به موفقیت دست می‌یابند:

ترس یک موضوع طبیعی است و هر کسی ممکن است با آن روبرو شود. ترس‌ها زمانی به وجود می‌ایند که شما در حال انجام یک کار بزرگ هستید یا از ناحیه آرامش خود خارج شده‌اید.

رویاپردازان، به ترس‌هایشان فکر می‌کنند و اجازه می‌دهند این ترس‌ها زندگیشان را فلج کند. در مقابل، عاملان روشی را برای از بین بردن محدودیت‌های ترس خود به دست می‌آورند.

این افراد نیز با ترس روبرو می‌شوند اما قادرند به سمت جلو حرکت کنند. آن‌ها از خود می‌پرسند بدترین چیزی که ممکن است در این شرایط رخ دهید چیست؟ آن‌ها به خوبی می‌دانند که غلبه کردن بر ترس‌ها باعث می‌شود با ترس‌های بعدی به خوبی رفتار کنند.

6. رویاپردازان بر روی مقصد تمرکز می‌کنند و عاملان بر روی سفر تمرکز دارند:

اگر تنها به مقصد خود فکر کنید بدون اینکه کاری انجام دهید، به احتمال زیاد به مقصد خود نخواهید رسید. رویاپردازان، دوست دارند مقصد خود را تجسم کنند.

این موضوع اگرچه برای رسیدن به موفقیت بسیار مهم است اما این افراد مراحل بعدی را برای دستیابی به هدف طی نمی‌کنند. عاملان رویاهای خود را با فعالیت و انجام کار پشتیبانی می‌کنند. آن‌ها به رویاهای خود ایمان دارند و آن را در زمان حال می‌بییند.

7. رویاپردازان خود را مقایسه می‌کنند، عاملان رویاهای خود را می‌سازند:

رویاپردازان در مورد رویاهای خود فکر می‌کنند و سپس خود را با سایر افرادی که به رویاهای خود دست یافته اند مقایسه می‌کنند. آن‌ها خود را با مردم اطراف مقایسه می‌کنند.

عاملان کمتر از رویاپردازان وارد بازی مقایسه کردن می‌شوند. آن‌ها بر روی ساختن رویاهای خود کار می‌کنند و برایشان اهمیت زیادی ندارد که افراد دور و برشان چه کاری انجام می‌دهند. آن‌ها به دنبا درس‌ها و راهنمایی‌های دیگران هستند اما خود را مقایسه نمی‌کنند.

8. رویاپردازان با شکست خوردن کار خود را متوقف می‌کنند، عاملان از شکست‌ها انگیزه می‌گیرند:

رویاپردازان اگر با شکستی مواجه شوند رویای خود را از یاد می‌برند. عاملان از این شکست‌ها برای بهبود مسیر استفاده می‌کنند.

رویاپردازان بر این باورند که شکست نشانه توقف است اما عاملان معتقدند شکست نشانه وجود مشکل است و باید برطرف شود.

عاملان به خوبی می‌دانند هر چقدر بیشتر شکست بخورند،به موفقیت نزدیک تر می‌شوند.

9. رویاپردازان متوقف می‌شوند اما عاملان به مسیر خود ادامه می‌دهند:

رویاپردازان بعد از هر مانع، شکست و تنزل متوقف می‌شوند. اگر به رویاهای خود عقیده کافی نداشته باشید خیلی زود کار خود را متوقف خواهید کرد.

اگر برای دستیابی به رویاهای خود تلاش نکنید و انرژی کافی نداشته باشید، انگیزه کافی برای ادامه کار را نخواهید داشت. با اینحال عاملان، به مسیر خود پایبندند.

آن ها دوست ندارند شکست بخورند و تمامی تلاش خود را برای حرکت به سمت جلو انجام می‌دهند. آن‌ها به خوبی می‌دانند که هر شکستی به آن‌ها کمک می‌کند به مسیرشان نزدیک‌تر شوند.


نظر خود را بیان کنید