دانستنیهای جالب درباره قاره آفریقا

۷ تصور اشتباه درباره قاره آفریقا

آیا تاکنون از خود پرسیده اید که راجع به آفریقا چه می دانید؟ احتمالاً، شما حداقل یک نظر راجع به این قاره ی زیبا اما ناشناخته دارید.

به گزارش آلامتو به نقل از مگلی؛ در این مقاله می خواهیم ۷ تصور غلط پیرامون آفریقا را یادآوری کنیم که از زبان خود آن ها گفته شده است. اگر شما هم تاکنون معتقد به این نظرات و تصورات بوده اید، بهتر است تا کمی در مورد دیدگاه های خود تجدید نظر کنید.

  1. همه‌ی ما در کلبه زندگی می کنیم

این یک سوال متغیر است که اغلب، بیشتر از آن چه فکر کنید پرسیده می شود. افرادی که هرگز شهرهای بدون کلبه های گلی ما را ندیده اند، معمولاً این سوال را می پرسند. با توجه به گیاهان خوراکی موجود در دشت ساوانا، سخت است باور کنید که این قاره ی پهناور، منزل گاه بعضی از سریع ترین شهرهای در حال رشد در سراسر دنیا است.

در مناطق روستایی، کلبه های گلی، شکل رایجی برای خانه ها هستند، اما رشد سریع اقتصاد باعث مهاجرت مردم به مناطق شهری شده است. بله، این به معنی شهر های بزرگ، با خانه های آجری، برق، ‌اینترنت و آب لوله کشی است.

  1. آفریقایی، یک زبان مستقل و مجزا می باشد

7 تصور غلط راجع به آفریقا

این سوال که «آیا شما آمریکایی صحبت می کنید؟»، خواه یا ناخواه یک رفتار متقابل برای این است که «من آفریقایی صحبت می کنم.» قطعاً، زبان های مختلفی در تمام مرزهای سراسر دنیا وجود دارد، اما تنها در حدود ۲۰۰۰ نفر از آفریقایی ها به این زبان صحبت می کنند. استعمار در این قاره، باعث شده تا مردم آن، زبان های انگلیسی، آلمانی، فرانسوی و پرتغالی را به خوبی صحبت کنند.

  1. در «ساوانا»، هر کس یک بز کوهی/ شیر را در خانه، به عنوان حیوان خانگی نگه می دارد

در مشاهده ای دقیق به تمدن آفریقا، می توان فهمید که این قاره به عنوان یک بندرگاه اکتشافی-سیاحتی، دچار پیامدهای جبران ناپذیری شده است.

«Mulenga» این گونه پاسخ می دهد: “بله، من یک شیر خانگی دارم، من هر روز با او به اداره می روم،‌ به جز زمان هایی که جای پارک ندارم، در آن روزها بز کوهی را می برم!” شما ممکن است در حومه ی شهرها و یا مناطق روستایی، یک مرغ ولگرد یا یک سری گاو سرگردان ببینید، اما مراکز شهری ما مانند یک مرکز بازی بزرگ و رایگان هستند.

هر حیوانی را که تصور نمی کنید بتواند حیوان خانگی باشد، در این منطقه ی بازی کنترل شده مشاهده می کنید. اگر می خواهید به طور واقعی با یک شیر چهره به چهره شوید، این جا جایی است که باید باشید.

  1. در آفریقا، فن آوری های پیشرفته وجود ندارد

7 تصور غلط راجع به آفریقا

با توجه به گزارش «CNN»، آفریقا به خاطر داشتن مشترکین همراه، تبدیل به دومین منطقه در دنیا شده است. این قاره دارای نرخ سرسام آوری از صاحبان تلفن همراه است، به طوری که این جمعیت به بیش از ۷۵۴ میلیون نفر در آفریقا رسیده است.

تانزانیا ۱۰٫۸ میلیون مشترک تلفن همراه بیشتر از مردمش دارد. درست است که پوشش اینترنت در بعضی از مناطق روستایی و مناطق صنعتی محدود است، اما از سال ۲۰۱۵، ۲۹۷ میلیون نفر در مجموع دارای پوشش اینترنت شده اند. به لطف شبکه هایی مثل فیسبوک که برای بیش از ۵ میلیون نفر در دسترس قرار دارد، این تعداد در حال رشد می باشد.

همچنین در بیشتر کشور های آفریقا، بر روی انرژی بازیافت شدنی تمرکز شده است. نیروی برق – آبی و پانل های خورشیدی، به عنوان راه حلی جایگزین برای مشکلات انرژی استفاده می شوند. «مصر»، «غنا»، «ماداگاسکار» و «آفریقای جنوبی» به ترتیب ۲۰، ۱۰، ۷۵ و ۱۳ درصد از انرژی الکتریکی خود را از منابع تجدید شدنی تامین می کنند.

  1. ملیت همه ی مردم آفریقایی است

7 تصور غلط راجع به آفریقا

آفریقا یک قاره است. در سرتاسر این قاره ی پهناور، ۵۴ کشور وجود دارد. ممکن است اختلافاتی فرهنگی بین این کشورها وجود داشته باشد که ناشی از وجود اختلاف در عقاید، سبک زندگی و عادات بین این کشورها است.

یک نمونه ی خوب و شناخته شده از این مورد، آفریقای جنوبی است که لقب «سرزمین رنگین کمان» را گرفته است. آن جا سرزمینی با اقوام مختلف است که تنها نشان می دهد یک کشور تا چه اندازه می تواند متنوع باشد، به طوری که دیگر نمی توان راجع به آن چیزی گفت.

  1. شما باید برای آفریقایی بودن پوست تیره تری داشته باشید

این اتفاق معمولاً به علت هوایی که فواید دیگری را نیز به همراه دارد، حادث می شود. این کلیشه چندان درست نیست. در سراسر این قاره، یک نظم تکان دهنده از تنوع پراکنده شده است. هر انسانی با هر رنگ پوستی که بخواهید در آن جا وجود دارد.

در سال های گذشته، مهاجرت دیگر کشورها به این قاره باعث شده تا نسل جدید، چیزی متفاوت از نسل گذشته باشند.

  1. آفریقا همیشه در جنگ و گرفتار فقر بوده است

7 تصور غلط راجع به آفریقا

برخلاف باور عموم، همه ی کشورهای آفریقایی، درگیر آشفتگی های سیاسی و اقتصادی نبوده اند. برای مثال، زامبیا،‌ یک نمونه ی روشن برای یک کشور آزادی خواه است که از سال ۱۹۶۴ تاکنون، با توجه به داشتن ۶ رئیس جمهور، دارای یک تحویل صلح آمیز قدرت بوده است.

این کشور بیش از ۷۰ گروه قومی مختلف دارد و تاکنون هیچ جنگ داخلی یا شلوغی جدی در آن رخ نداده است. فساد هرگز در سراسر این قاره حکم فرما نشده است. در جدول شاخص فساد، «بوتسوانا» رتبه ی سی و یکم را دارد که نشان می دهد فساد در حداقل است.

نیاگارا، آفریقای جنوبی و غنا، مراکز اقتصادی هستند که در سال های اخیر رشد زیادی داشته اند. تا حدی که به کلاس متوسط رسیده اند.


نظر خود را بیان کنید